Over Ons

VINQ.nl is de webshop met het grootste aanbod FALKE producten verstuurd vanuit Nederland.

VINQ.nl is ontstaan vanuit een lange traditie in de verkoop van sokken, panty’s, sport en bodywear. Meer dan 30 jaar zijn wij als bedrijf al actief in deze branche. Enige jaren geleden zijn wij als winkel in Eindhoven een partnerschap aangegaan met het merk FALKE en werden wij de eerste FALKE brandstore in Nederland. Een prachtige en unieke FALKE winkel zeker de moeite waard om te bezoeken als u in Eindhoven bent.

Online zijn wij de webshop met het grootste assortiment FALKE en Burlington. Sinds het moment dat we verder zijn gegaan als VINQ.nl verkopen wij naast FALKE en Burlington onder andere ook bodywear van het merk Mey en SNURK beddengoed. Dit is een bijzondere uitbreiding van onze collectie. Mey staat voor een hoogwaardige kwaliteit en past qua draagcomfort en beleving naadloos aan bij een merk als FALKE. SNURK is een bijzonder leuk merk met Pyjama's en beddengoed voor groot en klein. We zijn steeds op zoek naar producten en merken die passen bij onze slogan, 'Je voelt dat het goed zit'

VINQ.nl staat voor producten waar je jezelf prettig in voelt. Of dat nu is tijdens het sporten, op het werk of lekker thuis op de bank. Met een aankoop op VINQ.nl ben je verzekerd van een fijn product waar je blij van wordt!
Openingstijden FALKE winkel* Eindhoven zijn:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag t/m Donderdag          10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 12.00 - 17.00**







* Uitsluitend FALKE & Burlington
**Elke 1e en laatste zondag van de maand.
  Vanaf  Oktober tot  en met December iedere zondag geopend.