Over Ons

VINQ.nl is de webshop met het grootste aanbod FALKE producten verstuurd vanuit Nederland.

VINQ.nl is ontstaan vanuit een lange traditie in de verkoop van sokken, panty’s, sport en bodywear. Meer dan 30 jaar zijn wij als bedrijf al actief in deze branche. Enige jaren geleden zijn wij als winkel in Eindhoven een partnerschap aangegaan met het merk FALKE en werden wij de eerste FALKE brandstore in Nederland. Een prachtige en unieke FALKE winkel zeker de moeite waard om te bezoeken als u in Eindhoven bent.

Online kopen op VINQ.nl

Online zijn wij de webshop met het grootste assortiment FALKE en Burlington. Sinds 2016 is onze webshop van falkewinkel.nl veranderd naar VINQ.nl. Sinds dat moment verkopen wij naast FALKE en Burlington onder andere ook ondergoed en nachtkleding van het merk Mey. Leuke sokken van HappySocks en Sock my feet en beenmode van Esprit. Daarnaast zijn we supertrots op de complete collectie homewear en beddengoed van SNURK en onze pyjama’s van Charlie Choe.

Direct Falke kopen in onze winkel in Eindhoven

VINQ.nl is niet alleen online zichtbaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij gevestigd in de binnenstad van Eindhoven, waar wij sinds enige jaren de eerste officiele Falke winkel zijn. In deze winkel zijn uitsluitend Falke producten te koop, waaronder de Falke Airport, Falke Walkie, Falke Run, Falke Coolkick en nog veel meer! Hier staan dagelijks onze vakspecialisten voor u klaar om elke klant een goed en gedegen advies te geven. Wij nemen voor iedere klant de tijd en zorgen ervoor dat er wordt gekozen voor het juiste product! Hieronder ziet u een sfeerimpressie van onze Falke winkel in Eindhoven.

Falke winkel eindhoven vinq.nl

Kwaliteit gegarandeerd

VINQ.nl staat voor producten waar je jezelf prettig in voelt. Of dat nu is tijdens het sporten, op het werk of lekker thuis op de bank. Met een aankoop op VINQ.nl ben je verzekerd van een fijn product waar je blij van wordt! Kwaliteit vinden wij belangrijk. Je koopt niet iets om het na een paar keer dragen in de zak van Max te laten verdwijnen. Dit past ook niet meer in deze tijd waarin we ons steeds meer bewust worden van de roofbouw die wij plegen op het milieu. Kwaliteit en herkomst van de materialen zijn belangrijk.

Het merk Mey bijvoorbeeld staat voor een hoogwaardige kwaliteit en past qua draagcomfort en beleving naadloos bij een merk als FALKE. SNURK is een bijzonder leuk en verantwoord merk met Pyjama's en beddengoed voor groot en klein. We zijn steeds op zoek naar producten en merken die passen bij onze slogan, 'Je voelt dat het goed zit' Het moet goed zitten en het moet goed voelen!

VINQ.nl staat voor producten waar je jezelf prettig in voelt. Of dat nu is tijdens het sporten, op het werk of lekker thuis op de bank. Met een aankoop op VINQ.nl ben je verzekerd van een fijn product waar je blij van wordt!

Openingstijden FALKE winkel* Eindhoven zijn:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag t/m Donderdag          10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 13.00 - 17.00* Uitsluitend FALKE & Burlington

Psssssssst, sinds kort heeft VINQ.nl een nieuwe pagina waarop elk product uitgebreid wordt toegelicht. Op deze Wikipedia afdeling krijgt u alle informatie over ons assortiment. Kijk gerust eens in onze wikipedia en leer nog meer over onze producten.