Betaalwijzes bij VINQ.nl / FALKE winkel

Betaalmethoden

iDeal:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het betaalproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal:
Betalen met PayPal is veilig en eenvoudig. Met de beveiligingssystemen van PayPal kunt u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiële gegevens te delen.

Betaal na ontvangst:
Dit betekent dat de inning van de betaling door ons wordt uitbesteed aan MultiFactor BV.
Als u kiest voor Betaal na Ontvangst gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar MultiFactor BV. Indien akkoord kunt u met deze betaalwijze betalen. U ontvangt van ons de bestelling en u krijgt per mail een betaalverzoek van Multifactor BV, die u binnen 14 dagen dient te betalen. Het minimumbedrag is € 25,- De kosten voor het gebruik van Betaal na Ontvangst zijn € 1,50

Fashion Cheque:
Dit is de algemene modecadeaubon van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Fashioncheque is er voor iedere maat en smaak. Fashioncheque is in meerdere keren te besteden tot het tegoed op is.
- Tijdens het afrekenen wordt gevraagd om het nummer op uw Fashioncheque in te voegen
- Heeft u minder tegoed op uw Fashioncheque dan de waarde van uw bestelling? dan kunt u via iDeal (bij) betalen.
- Heeft u meer tegoed dan de waarde van uw bestelling dan blijft het verschil gewoon op uw Fashioncheque staan.