Verkoelend ondergoed en koele sokken

Wanneer de mussen bijna letterlijk van het dak vallen, de ventilators overal zijn uitverkocht, de airco’s overuren draaien en we het bijna nergens anders meer over hebben dan over ‘de hitte’ wat doen we dan aan?

Hoe houd je je lijf en leden droog. Hoe voorkom je dat grote kringen onder je armen je smetteloze imago op kantoor om zeep helpen. En wat doe je als vrouw wanneer blote benen geen optie zijn maar je jezelf ook niet in een broeierige panty wilt hijsen? Sokken daar moet je ook niet aan denken maar dat geplak in de schoen is ook niet zo fris. Geen reden voor paniek want daar word je alleen maar warmer van.

In het algemeen kun je zeggen; draag kleding die lekker los zit. Losse shorts, een hemdje een rokje een jurkje, allemaal prima. Heb jij een baan waarbij dat allemaal mag dan heb je geluk. Maar wat te doen bij een zakelijke outfit:

1- Het eronderhemd

Het succesvolle Eronderhemd van Mey is een uniek shirt om te dragen onder het overhemd of bloesje. De prettige materiaalsamenstelling met Coolmax-vezels zorgt voor een aangenaam droog en fris gevoel gedurende de gehele dag. De extra stofinzet onder de armen voorkomt vervelende zweetplekken. De aansluitende pasvorm en het extra lange rugpand dragen bij aan een optimaal draagcomfort. Een extra ventilatiezone ter hoogte van de nek zorgt voor een nog betere temperatuurbalans.

• 24/7 een fris en droog gevoel
• Extra stofinzet onder oksel tegen zweetplekken
• Extra lang rugpand
• Ventilatiezone ter hoogte van de nek
• Diepe V-Hals
• Ook in huidkleur verkrijgbaar
• Bi elastisch
• Vochtregulerend en een juiste temperatuurbalans
• Zeer prettig draagcomfort
• Aansluitende comfortabele pasvorm

2- De koele panty


Verkoelende panty’s zijn heel dun en onzichtbaar. Heb je geen zin in een panty dan zijn er ook zomer stay-ups Deze blijven op je been zitten met zachte huidvriendelijke siliconen strips. Deze panty/kousen zijn in niets meer te vergelijken met de oude generatie huidkleurige panty’s. Ze zijn zo natuurlijk dat het lijkt alsof je blote benen hebt. Ze geven je benen een mooie natuurlijke uitstraling. Bovendien kun je ze heel goed dragen als het warmer is.

3- Koele sokken

 

Er zijn sokken die een verkoelende werking hebben. Niet iedereen vindt het fijn om geen sokken te dragen. De FALKE 24/7 cool is een sok met een extra ventilerende werking. Door de combinatie van gezengd katoen met een speciaal functioneel garen van polyamide worden lichaamswarmte en vocht snel naar buiten afgevoerd. Ze houden je voeten droog en koel. Het klinkt misschien raar maar ook een 100% Merinowollen sok of een Kasjmier sok houden je voeten koel en droog. Denk maar niet dat het Merino-schaap of de Kasjmier geit klaagt over het warme weer. Ook een mix van wol en katoen is een hele goede optie. Een nadeel van gewone katoenen sokken is dat deze nat blijven, je voeten blijven daardoor warm en vochtig. Een prima voedingsbodem voor bacteriën en schimmels😊

4- Toch blote voeten

Wil je toch geen hoge sokken aan dan zijn er ook de inshoe sokjes oftewel , ‘verstopsokjes’ zoals pas een radio dj ze noemde. Deze sokjes zijn er voor in de nette schoen maar ook voor in de sportievere schoen. Ze houden je voeten droog, zorgen voor een beter voetklimaat en het is ook nog eens beter voor je schoenen.

Vaderdag, verwen je vader een met een cadeau waar hij blij van wordt!

Op 17 juni is het weer zo ver dan vieren we weer massaal Vaderdag. Ontbijt op bed, zelf gemaakte cadeautjes, een lekker geurtje en een paar nieuwe sokken. De derde zondag van juni is de dag dat papa wordt verwend met van alles en nog wat.

De Oorsprong van Vaderdag

Volgens diverse bronnen vond de eerste Vaderdag plaats op 19 juni 1910. Moederdag vond haar oorsprong al in 1870. Vaders zouden niet dezelfde emotionele waarde hebben als moeders☹

Het was president Nixon die in 1972 Vaderdag bestempelde als een officiële feestdag. Hij ondertekende een wet waarin werd bekrachtigd dat elke 3e zondag van juni voortaan een speciale dag zou zijn voor alle vaders. Met Nixon is het niet zo goed afgelopen maar dit heeft hij goed geregeld.

In Nederland duurde het nog tot oktober 1937 tot de eerste Vaderdag een feit was. Op initiatief van de toenmalige Bond van herenmode detaillisten is Vaderdag in 1948 verschoven naar de derde zondag van juni. Oktober zat commercieel gezien te dicht op Sinterklaas en Kerst.

Op 12 mei 1936 stond dit gedichtje in de nieuwe Tilburgse Courant:

Waarom Geen Vaderdag
Het is beslist ‘n mooie geste
Zoo eens per jaar ‘n moederdag
Maar waarom vraag ‘k U dan allen
Waarom ook niet ‘n Vaderdag?
Ja, waarom zou dat niet kunnen
Hooren wij er soms niet bij?
Hebben wij geen zorg te dragen?
Is ons leven dan zoo blij?
Gij, Heeren Sigarenfabrikanten
Is dit voor U geen pracht idee
‘n Vaderdag in ‘t leven te roepen
dat is toch zoo gek niet, hè
Noem ‘n datum, liefst heel vlug maar
En breng ‘n fijne “Vaderdagsigaar”!
Succes dat is verzekerd, Heeren
En dat blijft zoo jaar op jaar

Mannen dus er op gerekend
De Vaderdag, die is er zoo
En in de plaats van fijne taarten
Een kistje”Vaderdagsigaren”dan cadeau!!!!

Erriep Raalepij.

 

Vaderdag cadeautjes op VINQ.nl

De tijd dat we vader sigaren gaven is gelukkig al lang voorbij! Nederland telt ongeveer 4,1 miljoen vaders. Commercieel gezien is dat dus best wel interessant. Maar natuurlijk is het ook hartstikke leuk om je vader te verwennen. Dat doe je natuurlijk door iets te geven waar hij echt blij mee is.

De leukste cadeautjes zijn natuurlijk de zelfgemaakte knutselwerkjes waarop verschrikkelijk zijn of haar best is gedaan en die nog jaren in huis rondzweven omdat geen vader of moeder hier afstand van kan doen. Als de tijd van knutselwerkjes voorbij is moet jezelf aan de bak om iets leuks te verzinnen.

5 cadeau ideeën waar vaders heel blij van worden

1. Sportsokken
2. Nette sokken
3. Pyjama
4. Leuke sokken
5. Cadeaubox met sokken

Dat sokken saai zijn om te geven is een fabel maar geef dan wel sokken die bij je vader passen. De bedoeling van een Vaderdag-cadeau is dat je met zorg en aandacht iets uitzoekt waar hij blij van wordt!

 

Op Moederdag worden moeders massaal verwend

Moederdag: de dag om moeders eens lekker te verwennen. Het meest gegeven Moederdag cadeau blijft toch wel het bloemetje. Voor in de vaas of voor buiten in de tuin of voor op het terras. Een geurtje doet het ook altijd goed. Toch is het ook weleens leuk om naast dat bosje bloemen een extraatje te geven.

Cadeautjes op VINQ.nl

Stel, jouw moeder is de sportiefste moeder van de straat. Geef haar dan eens een paar supergoede sportsokken. Niet zomaar sportsokken maar specifieke sokken voor de sport die je moeder beoefend. Zoals, hardloopsokken, golfsokken, wandelsokken of tennissokken. Laat zien dat je met zorg en aandacht iets speciaal voor haar koopt. Niet ff snel op zaterdagmiddag om 5 voor 5 maar met liefde en aandacht een cadeautje speciaal voor haar.

Onze Moederdag top 5

  1. sportsokken
  2. mooie panty
  3. pyjama
  4. leuke sokken
  5. cadeaubox met diverse sokken

 

Jonge moeders – Oudere moeders

Meer dan 5 miljoen moeders telt Nederland op dit moment. De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen moeder worden wordt steeds later. In 1975 waren de nieuwe moeders gemiddeld 25 jaar nu is dat bijna 30 jaar. Zelf was ik 23 jaar toen onze oudste zoon werd geboren. Jong nog maar het voordeel is dat je ook nog lekker jong bent als de kinderen de deur uit zijn. Nog volop de tijd voor een leven zonder kids thuis. Maar voor alles is wel iets te zeggen, “elk voordeel heb z’n nadeel en elk nadeel heb z’n voordeel” volgens Johan Cruijff. Het is sowieso een heel mooi iets om moeder te mogen worden.

Waarom vieren we Moederdag?

Moederdag wordt jaarlijks gevierd op de tweede zondag van de maand dit jaar op zondag 13 mei. Vader moet nog even wachten tot 17 juni de derde zondag van de maand. Ook al is het natuurlijk een commercieel feest geworden, oorspronkelijk ging het niet om de cadeaus maar meer om de aandacht voor de vrouw. Er zijn diverse oorsprongsverhalen over moederdag. De mooiste is toch wel de Amerikaanse versie. Zo staat dit op Wikipedia:

In 1870 startte rechter Julia Ward Howe uit Philadelphia een grote publiciteitscampagne voor Moederdag, een dag die in het teken moest staan van pacifisme en ontwapening door vrouwen. Het succes kwam echter pas nadat Anna Marie Jarvis (1864-1948) uit Grafton (West Virginia) in 1907 Moederdag begon te promoten als een dag van waardering voor moeders. In 1908 organiseerde zij de eerste Moederdag, vooral om haar moeder Ann Reeves Jarvis te herdenken, die in de Amerikaanse Burgeroorlog zogenaamde Mother’s Day Work Clubs had georganiseerd om voor voedsel en medicijnen voor hulpbehoevende moeders te zorgen. Het idee sloeg aan, en Jarvis zette door om meer mensen over te halen. In 1914 besloot president Woodrow Wilson dat elke tweede zondag in mei voortaan Mother’s Day zou zijn, een nationale feestdag

In Eindhoven waar wij als VINQ.nl en als FALKEwinkel zijn gevestigd hebben we een prachtig beeld van “ons moeder” van beeldend kunstenaar Antoinette Briët. Het was een geschenk van het Eindhovens Dagblad aan de gemeente Eindhoven in 1989

Op de sokkel van dit beeld staat de volgende Brabantse tekst;

 

Koningsdag: Alles over koninklijke beenmode en onderkleding

Koningsdag vieren wij traditiegetrouw met oranje Tompoezen voor de televisie. Heerlijk zo’n dagje zomaar vrij. Zelfs onze winkel in Eindhoven heeft haar deuren gesloten. De doorsnee stadbezoeker is op deze dag niet op zoek naar sokken of panty’s. Koningsdag (nacht) wordt in Eindhoven echt gevierd, er zijn heel veel leuke activiteiten en heel veel muziek, aan horeca geen gebrek!

Wij vakidioten van VINQ.nl en FALKEwinkel Eindhoven zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar wat de koninklijke familie aan heeft. En dan kijken we niet alleen naar de prachtige pakken en jurken maar vooral welke sokken dragen ze, welke panty heeft Maxima aan en staat koning Willem Alexander wel eens in zijn hemd?

Welke sokken draagt de koning?

Koning Willem Alexander is niet de man van het slim-fit Italiaanse kostuum. Zijn pakken zijn nogal breed en groot. Dit is zijn koninklijke stijl en dat zal, net als het haar van destijds koningin Beatrix, nooit veranderen. Toch ben ik razend benieuwd hoe een wat nauwere pijp en een iets strakkere pasvorm hem zou staan.

Welke sokken de koning draagt is niet helemaal duidelijk. Heel soms zie je een glimp van de sokken wanneer hij zittend geïnterviewd wordt of tijdens enthousiaste bewegingen op koningsdag. Ik vermoed dat hij kniekousen draagt. Als wij de mogelijkheid zouden krijgen hem te adviseren dan zou onze keuze voor de zomer zijn; de FALKE Luxury herenkniekous No9 of de FALKE Tiago herenkniekous.Voor de winter is de FALKE Luxury No6 een goede aanrader of misschien de FALKE Airport kniekous. Maar zoals het een koning betaamd heeft hij vast  goede adviseurs om zich heen, dus vermoedelijk draagt hij één of meerdere van deze aanraders.

Welke panty draagt Maxima?

Welke panty’s Maxima draagt blijft natuurlijk gissen maar….. uit een betrouwbare bron hebben wij vernomen dat ze een echte FALKE fan is. Wij schatten dan ook in  dat ze de FALKE Invisible Deluxe draagt. Panty’s worden door nieuwe innovatieve technieken steeds mooier en natuurlijker. Vooral voor een natural look is dat heel belangrijk. De tijd van glimmende en glanzende panty’s zoals schoonmoeder prinses Beatrix destijds droeg, zijn gelukkig niet meer van deze tijd. De generatie panty’s van nu zijn comfortabel, zeer natuurlijk en verkrijgbaar in een nude kleur die past bij je eigen huidtint. FALKE heeft een drietal prachtige natuurlijk ogende panty’s die wij ook wel de FALKE naturals of zomerpanty’s noemen.

Laat de koning niet in zijn hemd staan

Als koning Willem Alexander zijn jasje uit zou doen, wat volgens de etiquette niet in gezelschap mag zonder toestemming van gastheer of -vrouw. Met als reden dat vroeger het overhemd als onderkleding gold en men vertoont zich hierin niet buiten zijn eigen slaap/studeerkamer. Hier komt de uitdrukking: In zijn hem staan, vandaan. Natuurlijk bepaald de koning zelf meestal de norm. Maar goed, stel hij doet zijn jasje uit dan is het belangrijk dat je geen onderhemd of shirt ziet. Dus geen korte mouwtjes en ook geen hemd waarvan je de contouren ziet. De oplossing is het mouwloze onderhemd. Dit mouwloze shirt zie je niet door het overhemd heen en het houdt het lichaam koninklijk droog en fris!

Als jij denkt te weten wat de koninklijke familie draagt of wat ze zouden moeten dragen laat het ons dan weten.

SNURK Beddengoed en pyjama’s bij VINQ.nl

 

SNURK Beddengoed en pyjama’s behoren nu ook tot de collectie van VINQ.nl. De originaliteit en creativiteit van dit leuke merk is zeer bijzonder. SNURK Beddengoed heeft een duidelijk doel; groot en klein verrassen met prachtige levensechte digitale fotoprints van kinderhelden en objecten. Ook weten ze de grote mensen voor zich te winnen met bijzondere,vertederende en grappige ontwerpen. De kwaliteit is top en dit bedrijf voelt zich ook verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Wij noemen dat dubbel mooi!

 

Toen onze kinderen nog klein waren zochten we stad en land af naar leuke dekbedovertrekken. We kwamen helaas nooit verder dan Ikea of een Disney print. Wat hadden onze jongens het geweldig gevonden om als een echte ridder in bed te liggen of als een astronaut naar de glow in the dark sterren te turen op het plafond. Onze dochter zouden we met niets blijer kunnen maken dan met een levensecht paard op haar dekbed. De tijd van kleine kinderen is bij ons helaas al lang voorbij maar wie weet voor onze toekomstige kleinkinderen?

SNURK Beddengoed

Het merk SNURK maakt of beter gezegd creëert superleuk beddengoed voor kinderen en volwassenen. De kinderdekbedovertrekken zijn echt zo ontzettend leuk; ridders, dinosaurussen, ballerina’s, amazone’s te paard en  ruimtevaarders, allemaal komen ze voorbij. Ook de dekbedovertrekken in grote maten zijn prachtig. Zo is er bijvoorbeeld de levensechte slome slak die een gouden spoor heeft getrokken op een smetteloos wit dekbedovertrek. Of wat te denken van de hond Bob en Ollie de kat die lekker liggen te slapen op het voeteneinde. Een dekbedovertrek brengt de slaapkamer tot leven.

     

SNURK Pyjama’s

Als je de SNURK pyjama’s ziet ben je opslag verkocht. De prints zijn zo levensecht en scherp,  dit geeft een superleuk effect. Het is de ideale outfit om helemaal niks te doen, lekker chillen, spelen of slapen in je eigen SNURK outfit. Snurk pyjama’s zijn er voor groot en klein, de schattige sweaterdress, de pants en shirts, alles voor een koele winter of een snik hete zomer. SNURK Horizontalwear zoals SNURK hun homewear|pyjamalijn noemt,  is ook heel leuk om lekker casual te dragen. De sweaters bijvoorbeeld zijn superleuk op een stoere broek met kekke sneakers.

Hoe het begon

VINQ.nl was op  op zoek  naar een jonge originele aanvulling op haar assortiment, we kwamen al vrij snel terecht bij SNURK. Toen we begonnen met de pyjama’s  konden we het niet laten om, in samenwerking met SNURK, ook de volledige collectie beddengoed aan te bieden.

In 2007 bedacht reclamemaakster Peggy iets origineels te doen voor een goed doel. Samen met haar partner Erik bedacht ze Le-Clochard en Le-Trottoir. Een dekbedovertrek en hoeslaken die er uitzien als een kartonnen doos en stoeptegels. Een gedeelte van de opbrengst van de twee bijzondere ontwerpen ging en gaat nog steeds naar zwerfjongeren in Nederland. Wat begon als een klein avontuur is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend creatief en succesvol bedrijf die naast Nederland en België ook actief is in diverse andere landen. De bijzondere samenwerking met creatievelingen, in combinatie met levensechte digitale verwerking van foto’s op stof, maakt het merk zoveel origineler en leuker.

Klassiek ondergoed waar vind je dat?

Klassiek ondergoed met gulp en tunnelboordje

Geen idee waar wij het over hebben? Dat leggen we dat hier graag even uit!

Met name voor ouderen is het niet gemakkelijk om hun vertrouwde ondergoed te vinden. Winkels verdwijnen en nieuwe winkels hebben een heel ander aanbod. Ze kijken naar omzetsnelheid en daar valt veel klassiek basis ondergoed niet meer onder. Probeer nog maar eens een katoenen damesslip met een tunnelboordje of een herenslip met gulp te vinden.
Internet is een prima manier om te zoeken naar dit speciale ondergoed ook al is het aanbod ook daar niet heel erg groot. Veel 70 Plussers bestellen al online maar helaas niet allemaal. Zij zijn aangewezen op kinderen en mantelzorgers. Er wordt heel wat af gegoogeld naar ondergoed voor vader, moeder, opa en oma.

Wat is een tunnelboordje

Een tunnelboordje is eigenlijk een tunneltje van dubbele stof waar een los elastiek doorheen loopt. Het voordeel is dat het elastiek vervangbaar en verstelbaar is. Tegenwoordig wassen we op lagere temperaturen omdat wasmiddel en machine zo ontwikkeld zijn dat wassen op hoge temperaturen niet meer nodig is. Toch zijn er heel veel mensen die dit toch absoluut willen. Hygiënischer zeggen ze en we hebben het altijd zo gedaan. Hoge temperaturen kan een 100% katoenen slip nog wel aan maar het elastiek niet, dus is het handig wanneer je deze kunt vervangen. Bovendien is het voor dames die veel en langdurig zitten prettig dat het elastiek niet te strak zit en  eventueel losser is te maken.

Hoezo een gulp

Veel jongeren zullen verbaast hun wenkbrauwen op trekken. Waarom een gulp? Toch zijn er veel vooral ouderen die absoluut een gulp in hun onderbroek willen. Gewenning en gewoon handiger vinden ze. De nieuwe boxers en slips hebben voor 99% geen gulp meer. Je ziet in het modebeeld nog weleens een boxer met een ‘nep’ gulp de zogenaamde ‘retro’ boxer of slip.

Ouderwetse topkwaliteit

Tegenwoordig is er veel ondergoed voor extreem lage prijzen, vaak geproduceerd in lage lonen landen. De prijs is dan wel laag maar dat geldt ook voor de kwaliteit van de gebruikte Katoen. Het klassieke ondergoed van Mey voldoet aan de hoogste eisen qua productie, katoenklasse en verantwoord ondernemen. Het klassieke ondergoed van Mey maakt indruk met haar vertrouwde topkwaliteit en het hoogste draagcomfort.

Ben jij of bent u opzoek naar ondergoed van Mey kijk dan op onze site, als wij erbij kunnen helpen mail ons dan of bel gewoon naar 085-0661466 (gratis) info@vinq.nl

Sokken en ondergoed: bij VINQ.nl is een maatje groter is geen probleem!

Mannen met grote voeten en mannen met een confectiemaatje meer dan gemiddeld zitten goed bij VINQ.nl.

Wanneer je een maatje groter hebt kan het behoorlijk moeilijk zijn om passend ondergoed te vinden. Ook mannen met grote voeten moeten soms lang zoeken om sokken te vinden die echt passen, zonder dat het ‘tenenkrommend’ wordt.

Natuurlijk even surfen op het net en je ziet van alles voorbijkomen. Maar hoe zit het met de kwaliteit, hoe zit het met de pasvorm? Het blijkt in de praktijk nog best lastig te zijn om datgene te vinden wat perfect past, comfortabel zit en kwalitatief past bij de kwaliteitsverwachting die je hebt. VINQ.nl staat synoniem voor kwaliteit. Onze twee grootste merken FALKE & Mey bieden beide een superkwaliteit ook in grote maten. FALKE gaat in de maatvoering tot zelfs schoenmaat 51-52 (Casual RUN) en Mey biedt ondergoed aan tot maat 14 ( 6XL) voor zowel slips, boxers, shirts en hemden.
Succes en stijl zit vaak in de details. Ook als je een grote maat hebt wil je er perfect uitzien. Heb je een mooi pak aan dan wil je daar de juiste boxer het perfecte shirt en de allerbeste sokken onder.

FALKE sokken in grote maten

Alle effen FALKE sokken gaan in ieder geval tot en met maat 47-48. Sommige sokken zoals de business sokken Airport en Tiago gaan in de standaard kleuren tot en met maat 49-50. Ook alle sportsokken zoals de wandelsokken en hardloopsokken gaan  tot en met maat 46-48 en sommige tot en met maat 49-50. De Casual Run loopt in de basiskleuren zelfs tot en met maat 51-52. Een FALKE sok wordt met zorg en precisie op maat gemaakt met een verstevigd teen- en hakgedeelte voor extra duurzaamheid.

Mey:  “Meer stof voor een goed gevoel”

De keuze in slips, boxers, shirts en hemden is groot bij Mey. Wil je een shirt met een hoog boordje of juist een lage V-hals een boxer of een slip, bekijk dan onze volledige collectie op VINQ.nl. Ook het Dry Cotton programma , het meest innovatieve ondergoed van Mey op het gebied van temperstuurbeheersing en vochtopnemend vermogen is verkrijgbaar tot en met maat 14 (6XL)

 

Natuurlijk helpen wij graag bij het maken van een keuze, stel gerust je vragen via deze blog. Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze telefonische service.

Skikleding en skisokken van FALKE voor de wintersportliefhebber

 

Ga jij deze winter naar de knisperende sneeuw voor een heerlijke wintersportvakantie? Met deze skisokken en wintersportkleding van FALKE vat je zeker geen kou!

Ga jij deze winter naar de knisperende sneeuw voor een heerlijke wintersportvakantie of zoek je een warme outfit voor het trotseren van de Nederlandse kou? Met de skicollectie van FALKE vat je geen kou, waar je ook de wintermaanden gaat doorbrengen. Het dragen van behaaglijke kleding is zeer belangrijk om optimaal te kunnen genieten van de wintersportvakantie. Tevens haal je het maximale uit je sportprestaties als je jezelf goed beschermt tegen de gure weersomstandigheden.

Blijf droog en warm terwijl je op de lange latten door de sneeuw sjeest of een winterse wandeling maakt. Maar wat is nu precies het voordeel van skisokken en wat moet je dragen onder je skikleding om warm te blijven? In dit blogartikel vertellen we meer over de wintersportcollectie van FALKE en hoe deze skisokken en skikleding je een aangenaam gevoel kunnen geven in de komende vrieskou.


Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor skisokken in plaats van normale sportsokken:

  1. Ten eerste worden skisokken gemaakt van Merinowol. Bij sokken van Merinowol moet je niet denken aan die kriebelige, dikke sokken die je oma Toos breide. Merinowol is namelijk zeer dun en ideaal om lichaamswarmte makkelijk af te voeren. Verder is Merinowol sterk, zacht, beschermt het je tegen uv-stralen en jeukt het niet.
  2. Een tweede reden om skisokken boven gewone sportsokken te kiezen is dat skisokken door de lengte bescherming bieden aan de voet én aan het scheenbeen.
  3. Het derde voordeel van skisokken is dat door de drukpunten en compressie de doorbloeding verbetert tijdens en na het skiën of snowboarden. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en een sneller herstel.

Wat moet ik dragen onder mijn skikleding?

Je hebt een mooi ski-jack en broek op de kop getikt om flitsend en in stijl van de blauwe, rode of zelfs zwarte piste af te skiën of snowboarden. Het is belangrijk om onder deze modieuze wintersportoutfit de juiste kleding te dragen. Kleding die ademt, niet te warm is en transpiratievocht afvoert tijdens het sporten en bewegen, oftewel: thermokleding. In onze wintersport collectie hebben we diverse thermokleding van FALKE zoals warm thermo ondergoed, een comfortabele longsleeve of een lange thermosportbroek. Ben je van plan om lange skitochten te maken? Dan is het verstandig om naast warme kleding een facemask te dragen om je gezicht te beschermen tegen de kou.

Skisokken en skikleding van FALKE


VINQ.nl heeft een divers aanbod in skisokken en skikleding zodat jij optimaal beschermt je skivakantie doorkomt. Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs bij onze winkel FALKE winkel in Eindhoven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een FALKE panty nu ook voor dames met een grotere maat, de FALKE Beauty Plus

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk heeft FALKE een panty gemaakt voor de dames met een maatje meer, de FALKE Beauty Plus. De FALKE Beauty Plus is niet zomaar een panty in een grotere maat maar een panty die ook echt aangepast is aan de vormen van de vrouw. Eindelijk een panty die comfortabel zit, niet knelt en niet zakt, ook als je geen maatje 38 hebt. De prachtige matte look geven je benen een bijzondere mooie uitstraling.

7 punten waarom dit de perfecte plus size panty is:

1- Comfortabele, wijde boord voor maximaal comfort door een innovatieve breitechniek, geen bobbels boven of onder de tailleboord en een zeer rekbaar soepel broekje
2- Geen geïrriteerde huid door wrijving tussen de benen
3- Fijn, zacht gevoel op de huid door een siliconenvrij verzachtende techniek
4- Perfecte FALKE-fit dankzij de twee verschillende beenlengtes- kort & lang- voor korte en lange vrouwen
5- Steuneffect op het been voor betere doorbloeding van het been
6- Broekje met optimale vochtregulatie in het broekgedeelte voor maximaal comfort, ook tijdens warme zonnige dagen
7- Geen dubbele naden aan de achterkant van het broekje en een hygiënisch kruisje

Hoe bepaal ik mijn maat?

Aan de hand van een duidelijke maattabel is het heel gemakkelijk te bepalen wat voor jou de juiste maat is. Aan de hand van je gewicht en de lengte van het binnenbeen (spijkerbroekmaat) val je in een bepaalde maat.

maattabel-falke-beauty-plus_preview

De meest gehoorde reacties van klanten

‘wat is deze panty heerlijk zacht’

‘eindelijk geen twee lelijke achternaden’

‘deze innovatie moet vrouwenwerk zijn dat kan niet anders’

43000_6179_detail43001_3009_detail
43000_3009_detail

43001_detail

Met deze kerstsokken van Burlington kom jij de feestdagen volledig in stijl door!

Bij VINQ.nl koop je warme kerstsokken waar je gegarandeerd de (kerst)show mee steelt! Laat dus de citers slaan en trek die kerstsokken van Burlington aan!
Over een niet al te lange tijd is het weer zo ver: de vrolijke, feestelijke en oh zo gezellige kerstdagen maken hun intrede. De herdertjes lagen bij nachten in ‘t veld en midden in de winternacht ging de hemel open. Brrr, wat zal het dan koud zijn! Gelukkig kun je bij VINQ.nl terecht voor warme kerstsokken waar je gegarandeerd de (kerst)show mee steelt! Laat dus de citers slaan en trek die warme kerstsokken van Burlington aan!

Feestelijke kerstsokken van Burlington

Naast een pluizige kerstmanmuts en de kersttrui met ingebouwde “Jingle Bells, Jingle Bells” knop, zijn sokken met een feestelijk printje een must-have tijdens de kerstdagen. Omdat wij van VINQ.nl de kerstdagen één van de mooiste en gezelligste tijden van het jaar vinden, hebben we prachtige kerstsokken toegevoegd aan ons assortiment. Geef de Burlington sokken cadeau in een giftbox met drie vrolijke sokken óf trakteer jezelf op een leuke Christmas sok!

teaser_category_772x386_fff6e8

Welke outfit past bij mijn kerstsokken?

Heb jij jezelf verblijdt met een setje kerstsokken van Burlington of ben jij de gelukkige die een Giftpack cadeau heeft gekregen? Dan is het tijd om snel je oude sokken te verruilen voor dit nieuwe, vrolijke exemplaar! Het zou zonde zijn als deze nieuwe pareltjes niet gezien worden door de buitenwereld. Daarom hebben wij wat kerstoutfit tips zodat je sokken zéker de aandacht trekken tijdens de kerstdagen!

Voor de heren: rol de broekspijp op!

Je kunt er als man bijna niet meer omheen: de opgerolde broekspijp. Ooit ontstaan als praktisch nut voor klusjesmannen om de spijkers en schroeven in te bewaren, maar tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met name denim, tweed en flanellen broeken zijn geschikt voor het oprollen van de broekspijpen. Een opgerolde broek kan gedragen worden met stoere laarzen of nette schoenen met (jawel hoor) opvallende sokken!

Voor de dames: een kerstsok in de pump

Met Kerstmis wil je als vrouw graag stralen in een stijlvolle outfit met een kleine hint naar de feestdagen. Dit kan door het toevoegen van glimmende accessoires, het dragen van stoffen als velvet en kant of een chique kerstjurkje. Je outfit maak je af met een elegante, bijpassende pump. Wil jij graag een opvallende finishing touch toevoegen aan je kerstoutfit? Kies dan voor glimmende kerstsokken in je pump! Zorg dat de kleur van je glinsterende kerstsok past bij je outfit en de sok dun is zodat je geen last van blaren krijgt gedurende de feestdag!
Het team van VINQ.nl wenst je alvast onvergetelijke, warme en stralende feestdagen!