Zodra de eerste warme lentedag zich aandient schieten veel vrouwen in de stress. Wat je met een broek en dikke panty’s nog zo heerlijk kon verhullen gaat vanaf nu open en bloot. De mooiste oplossing is de zomerpanty!

Ineens is het zover, we wachten er al tijden op maar dan schiet de temperatuur omhoog, het zonnetje schijnt en eindelijk komt ons lijf weer een beetje tot leven. De zomerkleding komt weer uit de kast, en hupsakee naar buiten, rokjesdag!

De afschuw van de vleeskleurige panty

Wat te doen met die te witte benen die elke lust tot het dragen van een rokje of een jurkje tot een minimum beperkt. Het beeld van het dragen van een huidkleurige lees: vleeskleurige panty is voor veel vrouwen een no-go area. Twee onechte benen die niet van mij lijken te zijn, ze moeten er niet aan denken. Zet jezelf over die schroom heen, we leven in 2019, de tijd dat alleen mannen zich bemoeiden met innovatie en techniek is allang voorbij! De nieuwe generatie panty’s is totaal veranderd. De zomerpanty van nu is ultra transparant, sterk en onzichtbaar. Ze zijn als een laagje make-up op je huid, in een kleur die bij jou past.

De zomerpanty geeft je benen een natuurlijke look

Laat je goed adviseren over de kleur die het beste bij jouw huidkleur past. Je benen moeten niet lichter of donkerder kleuren dan je armen en je gezicht. Alles in één kleur geeft de meest natuurlijke uitstraling. Zomerpanty’s hebben een onzichtbaar teenstukje zodat je ze ook in een open schoentje kunt dragen. Er zijn zelfs zomerpanty’s zonder teenstukje zodat je mooi gelakte teennageltjes nog mooier en natuurlijker uitkomen. Heb je een hekel aan panty’s dan kun je ook eens kijken naar de zomer stay-ups, geen broekje, geen naden, voor veel vrouwen een ideale oplossing.

De 5 voordelen van de zomerpanty

  1. Ultradun en natuurlijk
  2. Transparant of geen teenstukje
  3. Niet warm in het dragen
  4. Hygiënisch ventilerend kruisje
  5. Zonder zon of zonnebank toch een natuurlijk kleurtje