De body is back

De body is weer helemaal terug in het modebeeld. Eigenlijk is de fashionable body altijd al onmisbaar geweest in je kledingkast. Body’s zijn draagbaar op vele manieren, stoer op een hippe spijkerbroek of super vrouwelijk in combinatie met een kokerrokje en hoge hakken. De vrouwelijke vormen worden prachtig gevolgd door een perfect aansluitende body.

De mooiste body’s worden gemaakt op rondbreimachines. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de grote legwear producenten de mooiste body’s kunnen maken. Zij werken vaak samen met grote ontwerpers, vooral de merken Wolford en FALKE zijn onder vrouwen zeer geliefd. Zij beheersen de techniek om de buitenzijde van een body mooi glanzend te maken en de binnenzijde te bekleden met katoen zodat deze body’s een zeer luxe uitstraling hebben en heel zacht aanvoelen op je huid.

FALKE heeft een prachtig  aanbod in body’s; een blousebody, echt super vrouwelijk met een zachte silk touch en ook een body met ¾ of lange mouwen en een mooie ronde halslijn, body’s met een colletje en hele mooie fantasie  body’s. Body’s voelen aan als een tweede huid en hebben een slankmakend effect.

Belangrijk bij een goede body is dat de drukknoopjes  gemakkelijk open en dicht gaan en dat deze mooi en goed zijn afgewerkt. Een body zorgt ervoor dat alles mooi glad en strak zit, geen hobbels en bobbels of een hemdje dat omhoog trekt. Geen blote rug of “zwembandjes” die zichtbaar worden zodra je voorover buigt.

Maar het allerbelangrijkste is dat een body gewoon super vrouwelijk en letterlijk op het lijf geschreven is!

Waarom een body

–          Een tweede huid, waarin je figuur mooi uitkomt

–          Alles glad en strak

–          Geen blote rug of inkijk

–          Een body sluit aan en kruipt niet omhoog

–          Makkelijk in je koffer mee te nemen, je kunt het zo aan, geen
kreukels en chique ben je

Soorten body’s

–          Blousebody                                                                                          
–          Turtle Body ( colletje)
–          Fantasie body