Heb je na lang zoeken eindelijk de ultieme sneaker gevonden dient zich de volgende vraag alweer op; welke sokjes draag ik in m’n sneaker?

Waarom sneakersokjes in m’n sneaker?

Waarom moet ik eigenlijk sokjes aan in m’n sneakers, de schoen is lekker gevoerd en de binnenkant goed afgewerkt?  Niet iedereen heeft last van zweetvoeten maar je voeten bevatten veel zweetklieren waar nou eenmaal vocht uitkomt. Ook al heb je relatief droge voeten voor de meeste mensen is het toch prettiger en hygiënischer om dit op te vangen in een sok(je), beter voor je schoenen en voor je voeten. Bovendien worden je voeten extra beschermd tegen schuren en voorkom je blaarvorming.

Mag je de sokjes zien of liever niet

Niets is zo veranderlijk als mode. Een aantal jaren terug was het “not done” als je zichtbare sokken droeg in je sneaker. Nu zie je juist de hipperts met lange witte sokken in hun sneaker. Heel trendy maar niet door iedereen omarmt. Ook zie je veel jonge meiden met lange kniekousen. Maar goed…. ben jij niet zo van de laatste modetrends dan maken we jou blijer met functionele inshoesokjes die goed blijven zitten!

De beste sneakersokjes koop je bij VINQ.nl

Naast een grote collectie leuke sokjes voor in je sneaker, met een kleurtje, een leuk randje of een glittertje, vind je op VINQ.nl ook de basis sneakersokjes. Hieronder vind je onze top 3 van de meest verkochte sokjes die we online en in onze FALKE winkel verkopen;

1. FALKE Cool Kick invisible
2. FALKE Cool Kick sneaker
3. FALKE Step kousenvoetje

FALKE Cool Kick invisible

Dit sokje komt niet boven de sneaker uit. Het sokje heeft een zachte badstofzool en bevat een verkoelende vezel. Antislipnopjes in de hiel zorgen ervoor dat het sokje niet van de voet schiet.

FALKE Cool Kick sneakersok

Dit sokje heeft ook een zachte badstofzool en bevat evenals het hier boven beschreven sokje een verkoelende vezel. Daarnaast heeft deze sneakersok een hielverdikking die iets boven de sneaker uit komt waardoor het sokje niet onder de voet kan schieten. Deze sokjes zie je dus een beetje.

FALKE Step kousenvoetjes

Dit zijn katoenen inshoe-sneakersokjes met een hogere wreef en siliconen nopjes in het hielgedeelte. Ze zijn dunner dan de bovenstaande sokjes. De FALKE step kousenvoetje zijn verkrijgbaar in dames- en herenmaten.

Wil je meer weten,  bekijk dan de beschrijving op VINQ.nl of kom langs in onze FALKE winkel in Eindhoven.