Wandelen & Eten

Nieuw op VINQ.nl de SIGG thermosbekers en – flessen , Food containers en lunchboxen om je eten en drinken warm of koud te houden. Bekijk ze hier


Wandelen is meer dan ooit een way of life geworden. Sinds de coronacrisis is wandelen verworden tot een tweede natuur, populair bij jong en oud. Tijdens de coronacrisis moesten we alternatieven verzinnen voor onze vrijetijd. Geen vakanties, geen culturele uitjes, weinig tot geen bezoek. Ineens gingen we met z’n allen beseffen dat er ook andere manieren zijn om toch goed te kunnen ontspannen. We gingen massaal aan de wandel! Niet overal kon je een koffie-to-go halen of een vers broodje, een snack of een warme hap. We namen en masse ons eigen broodje en drinken mee. Vroeger was dat heel normaal, tegenwoordig vinden we dat best veel gedoe, we halen onderweg wel iets lekkers, makkelijk en snel! Mede omdat het even niet anders kon, maar ook uit het oogpunt van gezondheid en een afvalberg aan rotzooi, willen we het anders! Zoals altijd zijn er dan weer creatieveling die er iets leuks van weten te maken, er ontstond een nieuwe trend, MEAL PREPPING to go of eigenlijk iets wat vroeger heel normaal was, in een nieuw en comfortabel jasje. Gezond, duurzaam lekker en makkelijk!


Wat is mealprepping?


Meal prepping betekent niets anders dan dat je een maaltijd van tevoren bereid. Hoe leuk is het om een salade, een soepje of een pasta mee te nemen tijdens een wandeling. Je zoekt een heerlijk plekje en je gaat uit eten midden in de natuur. De vraag is natuurlijk hoe houd je dat maaltje warm of juist koud!


De FOOD JAR van SIGG


Het merk SIGG bekent van drinkflessen en thermoflessen heeft nu ook een thermo-foodcontainer ontworpen waarin je eten mee kunt nemen en waar het urenlang warm of koud in blijft. Op Vinq.nl bieden we deze SIGG Food Jar aan in twee stoere kleuren, matzwart en roestvrijstaal. Beide met een inhoud van 0.5 liter of 0.75 liter. Ben jij iemand die graag z’n eigen potje kookt of is het lastig voor jou om snel een snack te halen in verband met een dieet of voedselallergie, twijfel dan niet en doe mee aan meal prepping 3.0


Meal prepping 3.0 is goed voor het milieu, weg met de plasticzakjes en de weggooibakjes, deze Food Jar kan jaren mee. Naast de food Jar is er ook de lichtgewicht voedselveilige SIGG Metal Lunchbox in verschillende kleuren en maten. Een prijswinnende topper om mee te nemen als je er op uit trekt, in de trein naar je werk of school, onderweg tijdens een lange rit, of tijdens het kamperen en natuurlijk kan de lunchbox ook mee in je wandelrugzak. Vul je maag met een lekkere huisgemaakte, gezonde snack! 

Meal prepping is goed voor je lijf, je weet wat je eet en je kunt het zo gezond mogelijk maken. Naast dat het heel lekker is, geniet je al etend van de mooiste uitzichten, wat wil je nog meer!

Recepten delen?

Natuurlijk zijn er heel veel makkelijke recepten om een meeneem maaltijd te maken. Met rijs, bonen, couscous of pasta of een heerlijk soepje om je zoutgehalte op pijl te houden. Google even en je maakt in een handomdraai de heerlijkste verantwoorde meeneem maaltijd klaar!

Heb jij misschien een leuk en lekker recept, deel het dan met ons!