Klassiek ondergoed waar vind je dat?

Klassiek ondergoed met gulp en tunnelboordje

Geen idee waar wij het over hebben? Dat leggen we dat hier graag even uit!

Met name voor ouderen is het niet gemakkelijk om hun vertrouwde ondergoed te vinden. Winkels verdwijnen en nieuwe winkels hebben een heel ander aanbod. Ze kijken naar omzetsnelheid en daar valt veel klassiek basis ondergoed niet meer onder. Probeer nog maar eens een katoenen damesslip met een tunnelboordje of een herenslip met gulp te vinden.
Internet is een prima manier om te zoeken naar dit speciale ondergoed ook al is het aanbod ook daar niet heel erg groot. Veel 70 Plussers bestellen al online maar helaas niet allemaal. Zij zijn aangewezen op kinderen en mantelzorgers. Er wordt heel wat af gegoogeld naar ondergoed voor vader, moeder, opa en oma.

Wat is een tunnelboordje

Een tunnelboordje is eigenlijk een tunneltje van dubbele stof waar een los elastiek doorheen loopt. Het voordeel is dat het elastiek vervangbaar en verstelbaar is. Tegenwoordig wassen we op lagere temperaturen omdat wasmiddel en machine zo ontwikkeld zijn dat wassen op hoge temperaturen niet meer nodig is. Toch zijn er heel veel mensen die dit toch absoluut willen. Hygiënischer zeggen ze en we hebben het altijd zo gedaan. Hoge temperaturen kan een 100% katoenen slip nog wel aan maar het elastiek niet, dus is het handig wanneer je deze kunt vervangen. Bovendien is het voor dames die veel en langdurig zitten prettig dat het elastiek niet te strak zit en  eventueel losser is te maken.

Hoezo een gulp

Veel jongeren zullen verbaast hun wenkbrauwen op trekken. Waarom een gulp? Toch zijn er veel vooral ouderen die absoluut een gulp in hun onderbroek willen. Gewenning en gewoon handiger vinden ze. De nieuwe boxers en slips hebben voor 99% geen gulp meer. Je ziet in het modebeeld nog weleens een boxer met een ‘nep’ gulp de zogenaamde ‘retro’ boxer of slip.

Ouderwetse topkwaliteit

Tegenwoordig is er veel ondergoed voor extreem lage prijzen, vaak geproduceerd in lage lonen landen. De prijs is dan wel laag maar dat geldt ook voor de kwaliteit van de gebruikte Katoen. Het klassieke ondergoed van Mey voldoet aan de hoogste eisen qua productie, katoenklasse en verantwoord ondernemen. Het klassieke ondergoed van Mey maakt indruk met haar vertrouwde topkwaliteit en het hoogste draagcomfort.

Ben jij of bent u opzoek naar ondergoed van Mey kijk dan op onze site, als wij erbij kunnen helpen mail ons dan of bel gewoon naar 085-066 14 66 (lokaal tarief) of info@vinq.nl

Leave a Reply