Wij vakidioten van VINQ.nl en FALKEwinkel Eindhoven zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar wat de koninklijke familie aan heeft. En dan kijken we niet alleen naar de prachtige pakken en jurken maar vooral welke sokken dragen ze, welke panty heeft Maxima aan en staat koning Willem Alexander wel eens in zijn hemd?

Koningsdag vieren wij traditiegetrouw met oranje Tompoezen voor de televisie. Heerlijk zo’n dagje zomaar vrij. Zelfs onze winkel in Eindhoven heeft haar deuren gesloten. De doorsnee stadsbezoeker is op deze dag niet op zoek naar sokken of panty’s. Koningsdag (nacht) wordt in Eindhoven echt gevierd, er zijn heel veel leuke activiteiten en heel veel muziek, aan horeca geen gebrek!

Welke sokken draagt de koning?

Koning Willem Alexander is niet de man van het slim-fit Italiaanse kostuum. Zijn pakken zijn nogal breed en groot. Dit is zijn koninklijke stijl en dat zal, net als het haar van destijds koningin Beatrix, nooit veranderen. Toch ben ik razend benieuwd hoe een wat nauwere pijp en een iets strakkere pasvorm hem zou staan.

Welke sokken de koning draagt is niet helemaal duidelijk. Heel soms zie je een glimp van de sokken wanneer hij zittend geïnterviewd wordt of tijdens enthousiaste bewegingen op koningsdag. Ik vermoed dat hij kniekousen draagt. Als wij de mogelijkheid zouden krijgen hem te adviseren dan zou onze keuze voor de zomer zijn; de FALKE Luxury herenkniekous No9 of de FALKE Tiago herenkniekous.Voor de winter is de FALKE Luxury No6 een goede aanrader of misschien de FALKE Airport kniekous. Maar zoals het een koning betaamd heeft hij vast  goede adviseurs om zich heen, dus vermoedelijk draagt hij één of meerdere van deze aanraders.

Welke panty draagt Maxima?

Welke panty’s Maxima draagt blijft natuurlijk gissen maar….. uit een betrouwbare bron hebben wij vernomen dat ze een echte FALKE fan is. Wij schatten dan ook in  dat ze de FALKE Invisible Deluxe draagt. Panty’s worden door nieuwe innovatieve technieken steeds mooier en natuurlijker. Vooral voor een natural look is dat heel belangrijk. De tijd van glimmende en glanzende panty’s zoals schoonmoeder prinses Beatrix destijds droeg, zijn gelukkig niet meer van deze tijd. De generatie panty’s van nu zijn comfortabel, zeer natuurlijk en verkrijgbaar in een nude kleur die past bij je eigen huidtint. FALKE heeft een drietal prachtige natuurlijk ogende panty’s die wij ook wel de FALKE naturals of zomerpanty’s noemen. Draagt Maxima een hippe skinny dan kan ze daar een mooi naturel pantysokje onder dragen. Ze krijgt dan geen lelijke afdruk bij haar kuit zoals bij een pantykniekousje. Je creëert een natural look. Blote voeten zijn vaak not done bij koninklijke bezoeken.

Laat de koning niet in zijn hemd staan

Als koning Willem Alexander zijn jasje uit zou doen, wat volgens de etiquette niet in gezelschap mag zonder toestemming van gastheer of -vrouw. Met als reden dat vroeger het overhemd als onderkleding gold en men vertoont zich hierin niet buiten zijn eigen slaap/studeerkamer. Hier komt de uitdrukking: In zijn hem staan, vandaan. Natuurlijk bepaald de koning zelf meestal de norm. Maar goed, stel hij doet zijn jasje uit dan is het belangrijk dat je geen onderhemd of shirt ziet. Dus geen korte mouwtjes en ook geen hemd waarvan je de contouren ziet. De oplossing is het mouwloze onderhemd. Dit mouwloze shirt zie je niet door het overhemd heen en het houdt het lichaam koninklijk droog en fris!

Als jij denkt te weten wat de koninklijke familie draagt of wat ze zouden moeten dragen laat het ons dan weten.