Een van de meest gestelde vragen in onze FALKEwinkel is  “hebben jullie voetjes die goed blijven zitten”  Huh… denk je misschien, voetjes die blijven zitten waar gaat dit over??

Het gaat hier om kousenvoetjes, we noemen ze ook wel inshoesokjes, die je onzichtbaar in je schoen kunt dragen. Het grote probleem is dat zeker 80% van de voetjes die je kunt kopen niet goed om de voet blijft zitten. Je trekt ze aan loopt 100 meter en ze zitten onder je voet in plaats van om je voet. Of ze zitten goed maar na één keer wassen is het over met de pret. Ongelofelijk irritant en weer zo’n aankoop waar je niets aan hebt.

Voetjes die blijven zitten

Kom je bij ons in de winkel met deze vraag dan zeggen wij JA!  Ja wij hebben goed passende voetjes en nee ze schieten niet van de voet. Natuurlijk er is een kleine groep waarbij het heel soms niet goed gaat. Toch zijn we zo zeker van onze zaak dat we bij twijfel zeggen, neem ze mee, probeer ze uit, zijn ze niet goed dan kom maar terug.

Waarom zijn FALKE kousenvoetjes zo goed?

Door een jarenlange ervaring, nieuwe technieken en nieuwe materialen zijn de FALKE inshoesokjes en kousenvoetjes steeds beter geworden. Een onesize voetje dat veel aangeboden wordt kan eigenlijk nooit bij iedereen goed blijven zitten. Een brede voet bijvoorbeeld vraagt meer ruimte en het is nogal een verschil of je maatje 35 of maat 42 hebt of voor heren, maatje 43 of 48. Natuurlijk maakt het ook uit in welk type schoen je ze gaat dragen. In een sneaker draag je iets anders dan in een pump.

De pluspunten op een rijtje:

• Een grote maatrange
• Siliconenzone in de hiel
• Vlakke randen
• Naadloos verwerkt
• Dames- en herenmaten
• De beste materialen
• Elk type schoen z’n eigen voetje

Onze drie toppers!

1- FALKE Cool Kick
2- FALKE Step
3- FALKE Seamless Step

De speciale inschoesokjes voor in de sneaker met een ventilerende wreef en een fijne zachte badstofzool zijn ideaal voor in de sneaker. Ze vullen de schoen op zodat je niet schuift en ze beschermen je voeten optimaal. Draag je liever een katoenen voetje dan is de FALKE Step heel fijn.

Ook hebben we het ideale voetje voor in de laag uitgesneden pump. Het voetje is naadloos en bedekt de voet minimaal. Dankzij een bijzondere innovatieve kleef- en lasertechniek zijn de randen van de voetjes vlak en stroef. Het voetje plakt als het ware op de huid en mede daardoor blijven ze goed zitten en komen ze niet boven de schoen uit.