Een beetje trendy man draagt een onzichtbaar shirt onder zijn overhemd!
Strak in het pak, een perfect-fit overhemd en fijne dunne fil d’Ecosse sokken of kniekousen. Zo hoort het eigenlijk!

Functioneel en onzichtbaar

Het succesvolle ‘Eronderhemd’ van Mey is het ondershirt dat zowel onzichtbaar als onmisbaar is. De prettige materiaalsamenstelling met Coolmax-vezels zorgt voor een aangenaam droog en fris gevoel gedurende de gehele dag. De extra stofinzet onder de oksels voorkomt vervelende zweetplekken. De aansluitende pasvorm en het extra lange rugpand maken dat het shirt comfortabel zit. Een extra ventilatiezone ter hoogte van het nekgedeelte zorgt voor een perfecte temperatuurbalans.

Een onzichtbaar shirt met een perfecte pasvorm

Het Eronderhemd van Mey is verkrijgbaar in een regulair-Fit en een slim-Fit. Een slim-Fit shirt is perfect voor onder het nauwsluitende overhemd. De shirts hebben een diepe V-hals of lage ronde hals. Ook met een aantal knoopjes los is het ondershirt van Mey niet te zien. Mag het allemaal wel een tikje gecorrigeerd worden dan is het Mey Erondershirt Shape een goede keuze. Een comfortabel ondershirt met een corrigerende zone. Alle Eronder shirts van Mey hebben een iets langer rugpand wat de pasvorm ten goede komt.

Een shirt met airconditioner

Een shirt waarin je 24/7 fris en droog blijft. Dit geeft je de hele dag een prettig en zelfverzekerd gevoel. Onder de oksel is een inzetstuk gemaakt zodat er geen vervelende zweetplekken ontstaan. De materiaalmix met Coolmax-vezels maakt dat de shirts ademend en vocht en temperatuurregulerend zijn. Niet langer meer bang zijn voor zweetplekken onder je armen of op je rug. De hele dag een  lekker droog en fris gevoel.

Een combinatie van Katoen en Coolmax

COOLMAX® is een synthetische vezel met een zeer goed vochttransport en  het materiaal is supersnel drogend. Coolmax werd in eerste instantie ontwikkeld voor de sportkleding. Synthetische vezels kunnen eigenlijk geen vocht opnemen. Door innovatieve technieken is het mogelijk geworden de vezel zo te bewerken (propellervorm) dat transpiratievocht naar het oppervlak getransporteerd wordt waar het snel kan verdampen. De COOLMAX®-vezel is ademend, licht en heeft een hoog draagcomfort. De stof kreukt nauwelijks en kan zonder problemen worden gewassen De stof voelt door een combinatie met katoen heerlijk zacht aan op je huid.