Toen wij van VINQ.nl een aantal jaren geleden op zoek waren naar leuke pyjama’s en homewear voor het hele gezin kwamen we al snel in contact met het merk SNURK. We waren op slag verliefd. De bijzondere creatieve fotoprints spreken meteen tot de verbeelding. De kwaliteit van SNURK is super en de filosofie van het productieproces vanaf de tekentafel tot het einde voelde goed. Koop je SNURK dekbedovertrek en je SNURK kleding voor de hele familie op VINQ.nl

Wie is SNURK

In 2007 ontwierpen de oprichters van SNURK,  Peggy van Neer en Erik van Loo een dekbedovertrek met een print van kartonnen dozen. Het idee daarachter was om iets te doen voor de dakloze zwerfjongeren. Een groot deel van de opbrengst van dit dekbedovertrek gaat naar stichtingen die zich inzetten voor zwerfjongeren. Tot maart 2019 is door SNURK al ruim €88.500 opgehaald. Slapen onder een kartonnen doos is een mooi voorbeeld van de oneerlijkheid die sommige mensen dagelijks ervaren en de dankbaarheid van een dak boven je hoofd en een veilige slaapplek.

Dit eerste project van SNURK is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Het leuke en mooie van SNURK is dat het een kleinschalig bedrijf is waar creativiteit en verantwoord ondernemen belangrijk zijn. De precisie en passie waarmee een nieuw ontwerp van SNURK wordt neergezet is heel bijzonder. Je herkent een SNURK Dekbedovertrek of SNURK kleding meteen. De afbeeldingen zijn zo levensecht gefotografeerd en digitaal geprint dat je het er bijna af kunt pakken. Ken je Ollie en Bob nog niet ontmoet ze dan hier

SNURK Dekbedovertrekken en SNURK Kleding

Wat begonnen is met een ontwerp van een dekbedovertrek is uitgegroeid tot een prachtige collectie dekbedovertrekken en kleding. Snurk noemt de kleding zelf ‘horizontalwear’ Je kunt de Snurk kleding dragen als kleding, als pyjama en als homewear. Op VINQ.nl verkopen we alle SNURK-dekbedovertrekken en elk seizoen de nieuwe collectie Snurk kleding voor de hele familie. Van een Snurk product word je blij en maak je anderen vrolijk. Slapen als een ballerina, dromen van een landing op de maan in je eigen astronautenpak, niets is bij Snurk onmogelijk, de mooiste dromen komen uit! Altijd al een hondje op je voeteneind van het bed willen hebben maar werd je het hier nooit over eens of had je hygiënische bezwaren, Bob ligt graag elke nacht aan je voeten.

SNURK : een mens- en planeet vriendelijk merk

Alle Snurk kleding wordt gemaakt van biologische katoen. De bio-katoen is GOTS gecertificeerd* De productie van Snurk vindt plaats in  Portugal onder goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid) Snurk is zoals zij dat zelf aangeven een mens- en planeet vriendelijk merk. Deze verantwoorde manier van werken en het eigen originele ontwerp maken dat de kleding misschien qua prijs iets hoger ligt dan gemiddeld. Maar het kopen van een duurzaam en eerlijk product voelt gewoon veel beter. De slogan van VINQ.nl ‘Je voelt dat het goed zit’ sluit hier helemaal bij aan.

Met Snurk horizontal living dag & nacht happy!

Of je nu onder een dekbedovertrek van Snurk slaapt of er in snurkt, relaxt, speelt of de boel een beetje opvrolijkt met alles van Snurk wordt de dag en wordt de nacht een stukje leuker!

Heb je vragen over Snurk dekbedovertrekken of wil je iets weten over de Snurk-kleding bel ons gerust of stuur ons een mailtje, we helpen je graag!

Mail: info@vinq.nl
Tel: + 31(0)85 066 1466

*GOTS: De ‘Global Organic Textile Standard’ is wereldwijd de meest toonaangevende textielverwerkingsnorm voor biologische vezels.