SNURK Beddengoed en pyjama’s behoren nu ook tot de collectie van VINQ.nl. De originaliteit en creativiteit van dit leuke merk is zeer bijzonder. SNURK Beddengoed heeft een duidelijk doel; groot en klein verrassen met prachtige levensechte digitale fotoprints van kinderhelden en objecten. Ook weten ze de grote mensen voor zich te winnen met bijzondere,vertederende en grappige ontwerpen. De kwaliteit is top en dit bedrijf voelt zich ook verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Wij noemen dat dubbel mooi!

Toen onze kinderen nog klein waren zochten we stad en land af naar leuke dekbedovertrekken. We kwamen helaas nooit verder dan Ikea of een Disney print. Wat hadden onze jongens het geweldig gevonden om als een echte ridder in bed te liggen of als een astronaut naar de glow in the dark sterren te turen op het plafond. Onze dochter zouden we met niets blijer kunnen maken dan met een levensecht paard op haar dekbed. De tijd van kleine kinderen is bij ons helaas al lang voorbij maar wie weet voor onze toekomstige kleinkinderen?

SNURK Beddengoed

Het merk SNURK maakt of beter gezegd creëert superleuk beddengoed voor kinderen en volwassenen. De kinderdekbedovertrekken zijn echt zo ontzettend leuk; ridders, dinosaurussen, ballerina’s, amazone’s te paard en  ruimtevaarders, allemaal komen ze voorbij. Ook de dekbedovertrekken in grote maten zijn prachtig. Zo is er bijvoorbeeld de levensechte slome slak die een gouden spoor heeft getrokken op een smetteloos wit dekbedovertrek. Of wat te denken van de hond Bob en Ollie de kat die lekker liggen te slapen op het voeteneinde. Een dekbedovertrek brengt de slaapkamer tot leven.

     

SNURK Pyjama’s

Als je de SNURK pyjama’s ziet ben je opslag verkocht. De prints zijn zo levensecht en scherp,  dit geeft een superleuk effect. Het is de ideale outfit om helemaal niks te doen, lekker chillen, spelen of slapen in je eigen SNURK outfit. Snurk pyjama’s zijn er voor groot en klein, de schattige sweaterdress, de pants en shirts, alles voor een koele winter of een snik hete zomer. SNURK Horizontalwear zoals SNURK hun homewear|pyjamalijn noemt,  is ook heel leuk om lekker casual te dragen. De sweaters bijvoorbeeld zijn superleuk op een stoere broek met kekke sneakers.

Hoe het begon

VINQ.nl was op  op zoek  naar een jonge originele aanvulling op haar assortiment, we kwamen al vrij snel terecht bij SNURK. Toen we begonnen met de pyjama’s  konden we het niet laten om, in samenwerking met SNURK, ook de volledige collectie beddengoed aan te bieden.

In 2007 bedacht reclamemaakster Peggy iets origineels te doen voor een goed doel. Samen met haar partner Erik bedacht ze Le-Clochard en Le-Trottoir. Een dekbedovertrek en hoeslaken die er uitzien als een kartonnen doos en stoeptegels. Een gedeelte van de opbrengst van de twee bijzondere ontwerpen ging en gaat nog steeds naar zwerfjongeren in Nederland. Wat begon als een klein avontuur is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend creatief en succesvol bedrijf die naast Nederland en België ook actief is in diverse andere landen. De bijzondere samenwerking met creatievelingen, in combinatie met levensechte digitale verwerking van foto’s op stof, maakt het merk zoveel origineler en leuker.