Sokken en ondergoed: bij VINQ.nl is een maatje groter is geen probleem!

Mannen met grote voeten en mannen met een confectiemaatje meer dan gemiddeld zitten goed bij VINQ.nl.

Wanneer je een maatje groter hebt kan het behoorlijk moeilijk zijn om passend ondergoed te vinden. Ook mannen met grote voeten moeten soms lang zoeken om sokken te vinden die echt passen, zonder dat het ‘tenenkrommend’ wordt.

Natuurlijk even surfen op het net en je ziet van alles voorbijkomen. Maar hoe zit het met de kwaliteit, hoe zit het met de pasvorm? Het blijkt in de praktijk nog best lastig te zijn om datgene te vinden wat perfect past, comfortabel zit en kwalitatief past bij de kwaliteitsverwachting die je hebt. VINQ.nl staat synoniem voor kwaliteit. Onze twee grootste merken FALKE & Mey bieden beide een superkwaliteit ook in grote maten. FALKE gaat in de maatvoering tot zelfs schoenmaat 51-52 (Casual RUN) en Mey biedt ondergoed aan tot maat 14 ( 6XL) voor zowel slips, boxers, shirts en hemden.
Succes en stijl zit vaak in de details. Ook als je een grote maat hebt wil je er perfect uitzien. Heb je een mooi pak aan dan wil je daar de juiste boxer het perfecte shirt en de allerbeste sokken onder.

FALKE sokken in grote maten

Alle effen FALKE sokken gaan in ieder geval tot en met maat 47-48. Sommige sokken zoals de business sokken Airport en Tiago gaan in de standaard kleuren tot en met maat 49-50. Ook alle sportsokken zoals de wandelsokken en hardloopsokken gaan  tot en met maat 46-48 en sommige tot en met maat 49-50. De Casual Run loopt in de basiskleuren zelfs tot en met maat 51-52. Een FALKE sok wordt met zorg en precisie op maat gemaakt met een verstevigd teen- en hakgedeelte voor extra duurzaamheid.

Mey:  “Meer stof voor een goed gevoel”

De keuze in slips, boxers, shirts en hemden is groot bij Mey. Wil je een shirt met een hoog boordje of juist een lage V-hals een boxer of een slip, bekijk dan onze volledige collectie op VINQ.nl. Ook het Dry Cotton programma , het meest innovatieve ondergoed van Mey op het gebied van temperstuurbeheersing en vochtopnemend vermogen is verkrijgbaar tot en met maat 14 (6XL)

 

Natuurlijk helpen wij graag bij het maken van een keuze, stel gerust je vragen via deze blog. Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze telefonische service.

Leave a Reply