Vroeger was het in de meeste gezinnen het geijkte cadeau van Sinterklaas, een paar warme sokken, ondergoed en een mooie nieuwe pyjama. Nog steeds zijn dit favoriete cadeautjes voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom.

Het zijn cadeaus die horen bij de sfeer van warmte en gezelligheid. Er is niets mis met functionele cadeautjes, ook kinderen zijn blij met een paar leuke warme sokken of een stoere pyjama. In deze tijd waarin we ons steeds bewuster worden van verantwoord kopen zie je dat dit soort cadeaus steeds vaker gegeven worden. Een op de tien cadeautjes bestaat uit een paar sokken, een mooie boxershort of een pyjama.

december cadeaus


Wat zijn de favoriete decembercadeautjes bij VINQ.nl


In onze FALKE winkel in Eindhoven pakken we honderden cadeautjes in. Vooral sokken en sloffen zijn erg populair. Van sportsokken tot bedsokken. en van chique sokken tot leuke sokken. Online staan ook de sloffen en huissokken op nummer één. Met goede warme sokken maak je vrijwel iedereen superblij. Je sinterklaas en kerstcadeaus online bestellen is voor veel mensen een uitkomst. Weinig tijd en gemak kan een reden zijn om niet naar de winkel in de stad of dorp te gaan. Voorkom teleurstelling en bestel wel op tijd. In deze drukke periode lukt het de postbezorgers niet altijd de pakketjes op tijd te bezorgen!

De vijf meest verkochte decembercadeaus op VINQ.nl

1 Sloffen & Antislipsokken
2 Boxershorts voor mannen
3 Warme sokken
4 Pyjama’s
5 Leuke sokken

Een paar Sinterklaas dichtregels voor bij het cadeau

Natuurlijk hoort bij het geven van een sinterklaascadeau wel een gedichtje en liefst ook nog een eigen gemaakte surprise. Maak je er niet te gemakkelijk vanaf, het hoort nu eenmaal bij een gezellige traditie. Ter inspiratie een paar dichtregels bij onze populaire cadeautjes 🙂

Sloffen:
Dat is boffen
jij krijgt van Sint
een paar heerlijke warme sloffen


Onderbroek:
Sint ging op zoek naar de mooiste onderbroek
niet zo een gewone
maar eentje met stijl en een snit
een boxer voor iemand met pit
eentje die zoals het hoort gewoon geweldig zit

Pyjama:
Sint draagt een nachthemd
iets dat jij vast niet kent
dat is ook geen drama
want jij krijgt een mooie pyjama


Sokken:
Het lot van de eenling
overkomt menige sok
we zoeken
maar weten niet waar
zorg voor deze
met heel veel liefde
dan blijven ze
voor langere tijd
als een gelukkig paar
dicht bij elkaar

Kerst vier je met VINQ

Naast dat je op VINQ.nl natuurlijk heel veel mooie cadeautjes kunt vinden voor onder de kerstboom, vind je bij ons ook prachtige panty’s en mooie chique sokken voor onder je kerstoutfit. Ook je eeuwige speciale kerstsokken zijn misschien aan vervanging toe. Bekijk ze allemaal op VINQ.nl