Sinterklaas is inmiddels alweer bijna een week uit het land en de kerstdagen staan weer voor de deur. Het wordt dus de hoogste tijd om op kerstcadeautjesjacht te gaan. Maar wat zijn nou leuke, goede en praktische cadeaus voor onder de boom of voor de surprise? Ga je voor iets origineels? Of vind je het belangrijker om een functioneel en praktisch cadeau te geven?

Over het geven van sokken als kerstcadeau zijn de meningen verdeeld. Waar de één een paar sokken als functioneel cadeau ervaart, vindt de ander een paar sokken saai en vooral niet origineel. Wij van FALKEwinkel vinden het geven van sokken als cadeau juist wel leuk en goed. Waarom? Dat vertellen we je hieronder graag.

Het merk FALKE

Het merk FALKE staat bekend om haar producten van uitstekende kwaliteit. Wanneer je een paar FALKE sokken vergelijkt met een paar sokken van de markt, merk je het verschil meteen. De sokken van FALKE gaan veel langer mee, soms zelfs wel meerdere jaren. En inderdaad aan deze kwaliteit hangt ook een ander prijskaartje dan aan de sokken van de markt. Maar dat is zeker een afweging die het maken waard is.

kerstboom met cadeaus

Fantasiesokken

Tegenwoordig zijn fel gekleurde sokken en sokken met de meeste uiteenlopende dessins erg populair. En ook bij      FALKE spelen we in op deze trend door het op de markt brengen van onze fantasiesokken. Voor zowel dames als    heren. Het cadeau geven van de fantasiesok is weer net wat anders dan het cadeau geven van een zwart paar  sokken. Een sokkencadeau met een net wat andere twist.

Sokken voor de sportieveling

Heb je een sportieveling in de familie? Iemand die bijvoorbeeld graag wandelt, hardloopt of een fanatieke wintersporter? Dan kunnen sokken juist wel het ideale cadeau voor onder de boom zijn.  Het merk staat in Nederland ook vooral bekend om haar anatomisch gevormde wandelsokken en trekkingsokken. En tijdens het sporten vraagt je lichaam nou eenmaal om extra aandacht. Geef je lichaam deze extra aandacht dan ook door te kiezen voor goede kleding, sokken en schoenen. Maak die sportieveling blij met een kwalitatief cadeau waar hij/zij lang van kan genieten.

Warme en comfortabele cosy shoes – huissokken

Wat is er heerlijker dan wanneer je thuiskomt van school of van je werk of op een luie zondag lekker te genieten op de bank van een lekker kopje thee of koffie? Schoenen uit en je huissokken of de cosy shoes van FALKE aan. Warme en comfortabele sloffen waarmee je gewoon met je voeten op de bank kunt zitten. Met deze sloffen komen we de natte en koude wintermaanden zeker door.

En hoe leuk is het om dit soort sokken/sloffen cadeau te geven met de kerst? Maak er een gezellig wintermaanden/relaxpakketje van en de sok krijgt nog meer betekenis.

Al met al is de sok dus eigenlijk hét cadeau voor de kerst.