Een welkome toevoeging op onze collectie sokken, de INJINJI teensokken! Al jaren is VINQ.nl de specialist op het gebied van sokken. Kwalitatieve hoogwaardige sokken vooral van het merk FALKE. Wij zijn het adres voor je dagelijkse sokken, luxe sokken, werksokken, gelegenheidssokken en alle soorten sportsokken voor elke sporter van amateur tot professional.  We kregen steeds meer vraag naar high quality teensokken. Naast FALKE is dit een zeer functionele toevoeging op ons assortiment. We kwamen uit bij het merk INJINJI, dit blijkt een groot succes!

Bekijk de INJINJI op VINQ.nl

Injinji

Injinji is in 1999 opgericht door een stel enthousiaste wereldverbeteraars en sportliefhebbers. Injinji richt zich volledig op de gezondheid en prestaties van je voeten.

Injinji aan het woord:

Voor ons is het logisch om te denken, te werken, en te starten vanaf de grond. Want onze voeten spelen bij bijna alles wat we doen, een cruciale rol. In ruim 10 jaar heeft Injinji zich ontwikkeld van een startend sokkenbedrijf naar een community met atleten uit alle takken van sport en vaardigheden op alle niveaus. Atleten die geloven in “doen”, die geloven in actie, en die geloven in het opzoeken en verleggen van persoonlijke fysieke grenzen. We rennen, trainen, strijden en leven in een verscheidenheid van schoeisel. Deze passie en het gevoel van “samen” uit zich in alles wat we doen. Onze missie is het voortdurend streven naar persoonlijke groei en verbetering. We streven ernaar beter te zijn als bedrijf, in hoe we zakendoen, hoe we met anderen omgaan, en om terug te geven aan de samenleving.

INJINJI bij voetproblemen:

  • Wanneer tenen over elkaar vallen
  • Wintertenen
  • Infecties tussen de tenen
  • Verkeerde stand van de tenen:blaarvorming
  • Zeer gevoelige tenen
  • Wanneer je klauwt tijdens het lopen
  • Hamertenen

Injinji: Het voorkomen van blaren

Met elke teen apart beschermt, wordt huid op huidwrijving voorkomen en wordt de voet optimaal beschermt tegen blaren en huidinfecties

Injinji: Gebruik de hele voet

Wanneer je tenen zijn gescheiden, goed uitgelijnd en gespreid, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld., waardoor de hele voet kan worden gebruikt voor de atletische activiteit.

Injinji: Perfect vochtbeheer

Elke teen is afzonderlijk omwikkeld meet zweet afvoerend materiaal, zodat de voeten droger blijven, ook en met name tussen de tenen onderling, dit is van groot belang!

INJINJI collectie

Het vijf-tenen ontwerp van INJINJI biedt vele voordelen. Voor dagelijks gebruik en voor elke sport, voor professionals en recreatiesporters. De veelzijdige INJINJI sokken zijn ontworpen om je voeten op een zo natuurlijk mogelijke manier hun werk te laten doen. Een maximaal draagcomfort en een perfect voetklimaat gegarandeerd door de een perfecte mix van lichte en vochtregulerende materialen.

ULTRA RUN
RUN
SPORT
TRAIL RUN
OUTDOOR
EVERYDAY