Wat dragen we tijdens de feestdagen?

Wat we dragen tijdens de feestdagen is uiteraard afhankelijk van wat je gaat doen tijdens deze dagen. In de eerste plaats draait het om gezelligheid met vrienden en/of familie. Ga je lekker met familie en vrienden thuis eten of ga je op stap en uit eten? Elke gelegenheid vraagt om een eigen outfit.

De “ik blijf lekker thuis”outfit

Je kunt natuurlijk met je chique feestoutfit aan het kerstdiner verschijnen. Maar wat is er nou fijner dan in je lekkere chill outfit aan tafel te zitten? Je warme trui aan en lekkere sloffen aan je voeten. Genieten van het lekkere eten. Ideaal voor deze dagen zijn de sloffen en sokken van FALKE. Denk bijvoorbeeld aan onze cosyshoes. Door de combinatie van merinowol en polyamide zijn ze heerlijk warm aan je voeten. Ze zijn er voor het hele gezin, van klein tot groot. Uiteraard kan bij deze outfit ook de gekke kersttrui niet ontbreken. Deze heb je met muziek, lichtjes en allerlei andere gekke accenten.

De “casual bij familie of vrienden op bezoek”outfit

Ga je tijdens de feestdagen op bezoek bij familie of vrienden en kun je jezelf casual kleden? Ga dan  voor een rokje of jurkje met een lekkere maillot of legging. Casual en toch mooi voor de feestdagen.  De mannen kunnen uiteraard verschijnen in een spijkerbroek of hippe chino met gekleurde sokken eronder. Hippe blouse erop gecombineerd met een jasje of trui. Wil je lekker gek doen, kies dan voor een kerstkapsel.

Oud en nieuw outfit

Met oud en nieuw kan alles, van glitters tot kleur. Denk aan fantasiepanty’s en glitterpanty’s. Wil je een echt bijzondere look, ga dan voor de naadpanty. Met een mooie naad over de achterkant van je been kom je superchique voor de dag. Voor de heren zijn er de mooie fantasiesokken of de hip gekleurde sokken. Match ze met je blouse of ga juist voor een contrasterende kleur. Ga knallend het nieuwe jaar in!

Bron foto’s: Pinterest en Greenblad.nl

1 Comment

  • Nicolette
    25/12/2015 at 11:17 pm — Reply

    Hé, dat is mijn dochter op die foto van het kerstkapsel……..???

Leave a Reply