Zwembroeken

Zwembroeken

Lekker genieten van de zon en het water doe je in je favoriete zwembroek. De sneldrogende zwembroeken van bijvoorbeeld Mey maken je strandlook helemaal compleet. De unieke designs maken deze zwemshorts heel populair. Lees meer

 

De kwaliteit is bijzonder goed en ook de pasvorm is volgens de laatste trends. Door het gebruik van hoogwaardige fijne micropolyester voldoen de zwemshorts aan de hoogst mogelijke eisen van lichtechtheid. Ze zijn bestand tegen chloor, zweet en zeewater, ook de zon heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit. Het moderne design en de trendy pasvorm maakt de zwemshorts geschikt voor alle leeftijden en voor kleinere en grotere maten.

Aangesloten model of een losse short

De zwemshorts zijn verkrijgbaar in een aansluitend model en in een losse uitvoering. De sportieve nauwsluitende zwemshort is gemaakt van zeer elastisch materiaal en zit als een tweede huid om je lichaam. De zwembroek zorgt voor zo min mogelijk weerstand zodat je zwemprestaties van het hoogste niveau kunnen zijn. De losse zwemshorts zijn meer geschikt voor de surfsport, zonnebaden en een snelle duik in het water. De zwembroeken zijn zeer sneldrogend en geven je een perfecte strandlook.

De zwemshort als fashion item

Op VINQ.nl vind je prachtige zwemshorts voor mannen en natuurlijk zijn deze ook heel geschikt om tijdens je vakantie als short te dragen. Ze hebben een prachtig design, dragen heerlijk koel, wegen niets en zijn superhandig mee te nemen in je koffer. De meeste zwemshorts hebben een klein achterzakje voor je sleutel of je pasjes. Je spoelt je zwemshort ’s avonds even uit hangt het te drogen en de volgende ochtend trek je hem zo weer aan. Lekker makkelijk zoals het hoort in de vakantie. Wil je een zwemshort die lekker zit, mooi blijft en goed tegen zon, zee en water kan kies dan voor zwembroeken van Mey bij VINQ.nl die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

 

Filters

8 producten gevonden

 1. Mey Zwemshort met Limoenen 56035_1
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Zwemshort Vitoria Heren 55335_1
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Zwemshort Prado Heren 55135_1
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Zwemshort Don Pedro Heren 54935_1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Zwemshorty Mustique Heren
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Zwemshorty Saint Louis Heren
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Zwemshorty English Harbour Heren
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Zwemshort El Rubio Heren
  Beschikbare kleuren

Filters

8 producten gevonden

Zwembroeken