Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

CosyShoes

Antislipsokken

Op VINQ.nl vind je een heel groot aanbod in antislipsokken. De antislipsokken hebben we voor groot en klein. We beginnen bij het kleinste maatje 62-68 en gaan door tot heren schoenmaat 49-50. De allerbeste antislipsokken zijn toch de FALKE antislipsokken.

Lees meer
 

Deze hebben een perfecte pasvorm waardoor ze niet van de voet glijden. De kwaliteit van de sokken is zeer goed en ook de kwaliteit van de siliconen antislip nopjes is bijzonder goed.

Soorten Antislipsokken

De baby antislipsokjes worden vooral gedragen wanneer het kleintje begint met staan en lopen. Door de antislip glijden de voetjes niet weg als ze zich omhoog proberen te trekken. Schoentjes zijn voor de eerste stapjes nog te stug. De antislipsokjes geven de voetjes de vrijheid die ze nodig hebben en toch voldoende antislip tegen het wegglijden. Antislipsokken zijn veilig, je kunt op je sokken lopen zonder het gevaar van uitglijders. Veel kinderen dragen ze thuis maar ook op de crèche en op school. Ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen zijn ze ideaal. Ouderen dragen ze ook vaak in bed om te voorkomen dat wanneer ze ‘s nachts uit bed gaan uitglijden en vallen, met alle nare gevolgen van dien.

Waar worden ze van gemaakt

De meeste antislipsokken die je vindt op VINQ.nl bevatten een gedeelte Merinowol. Merinowol heeft een zeer goed isolerend vermogen en het houdt de voeten warm en droog. Belangrijk is dat de sokken heel goed blijven zitten. Net boven de enkel is bij de meeste antislipsokken een elastische versmalling ingebreid zodat de sok niet van de voet glijdt. De kwaliteit van de siliconen nopjes is zeer goed. Belangrijk is om de sokken binnenstebuiten te wassen zodat de siliconen nopjes zo min mogelijk aangetast worden. De hitte van een droogtrommel is niet aan te raden. Bekijk het grote aanbod in huissokken op VINQ.nl en laat je verrassen!