Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

Dames Cosyshoes

Dames Cosyshoes

Thuiskomen je schoenen uit doen en dan je sloffen aan. Na een lange drukke dag is dat heerlijk, even lekker relaxen. De een vindt een stevige pantoffel fijn terwijl de ander liever huissokken aan wil. Op Vinq.nl vind je onder andere heerlijke merino-wollen damessloffen. De alom bekende Cosyshoe sloffen van FALKE. Het zijn een soort huissokken maar dan met badstof binnenkant en een stevige vervilte onderkant met antislip.

Lees meer
 

Je kunt er lekker mee rondlopen of wegkruipen op de bank, ze zijn behaaglijk warm en ook niet onbelangrijk je kunt ze uitwassen.

Leuke no-nonsense Cosyshoe-solffen voor dames

De tijd van de meest vreemdsoortige pantoffels is wel een beetje voorbij. De konijnenkoppen en de tijgerpoten zie je niet veel meer. Voor dames die houden van sloffen zonder toeters en bellen ben je bij VINQ.nl op het juiste adres. Naast comfortabele homewear en nachtkleding vind je bij ons heerlijke warme Cosysloffen van FALKE. Ook hebben we een variant op de Cosyshoe namelijk de dames Cottage sloffen van FALKE. Deze hebben een leren zool met een comfortabele gevoerde binnenkant. Ben je meer van de warme sokken kijk dan eens naar onze dames huissokken met antislip. Veilig en gemakkelijk aan te trekken.

Iedereen op sloffen

De Cosyshoes met ook een badstof binnen voering gaan iets meer richting de pantoffel, maar dan wel met de soepelheid van een sok en ook met anti-slip nopjes. De FALKE Cosyshoe bestaat voor 90% uit merinowol, heerlijk warm en isolerend. Deze Cosyshoes vinden hun herkomst vanuit de berghut, waar je na een lange bergwandeling of ski tocht verlangt naar heerlijke warme voeten.

Cottage socks

In veel culturen mag je niet met je schoenen naar binnen. Bij de deur staan diverse maten sloffen om aan te trekken. Als je bedenkt hoeveel vuil je mee naar binnen neemt met je schoenen is het eigenlijk niet zo gek. Het dragen van pantoffels, sloffen, Cosyshoes of huissokken is wel zo fris en hygiënisch. De pantoffels en sloffen op VINQ.nl zijn heerlijk warm zacht gevoerd en hebben flexibele zolen met antislip. Op je sloffen iets doen wil zeggen dat het gemakkelijk gaat en zo moet het thuis zijn, slow down!