Sloffen

Het gezegde, op je sloffen iets kunnen doen, wil zeggen dat het heel gemakkelijk gaat. Dat is nu precies hoe sloffen oftewel pantoffels moeten zijn, ze zijn er voor het gemak! Sloffen moeten comfortabel, behaaglijk en lekker warm om je voeten zitten. Op VINQ.nl vind je sloffen en ook huissokken voor groot en klein.

Filters

5 producten gevonden

 1. Esprit Shiny Plait Dames Sloffen 17211_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Cottage Sock Sloffen Dames 47479
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Cosyshoe Sloffen Kinderen 10560
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE slof Cosysock 47571
  Beschikbare kleuren
 5. test
  Beschikbare kleuren

Filters

5 producten gevonden

. In allerlei uitvoeringen en voor alle leeftijden. Wat is er nu gezelliger en huiselijker dan om in je favoriete huispak en je allerfijnste schoenen voor in huis, je eigen super sloffen, in je huis te chillen, een spelletje te doen of lekker op de bank hangen voor de TV

Grote keuze in sloffen en huissokken

Onze sloffen van FALKE bestaan uit Cosysloffen, Cottagesloffen en antislip huissokken. De Cosyshoes zijn gemaakt van 90% Merinowol en ze hebben een vervilte wollen onderkant met antislip. Het zijn eigenlijk pantoffels in sok-vorm. Ze zijn soepel en gemakkelijk aan te trekken en toch geven ze meer ondersteuning. De Cottage-sloffen hebben een 100% leren zool, ze bevatten geen Merinowol maar zijn gemaakt in een Viscose-Katoenmix met 10% Angorawol. Naast deze pantoffelachtige sloffen hebben we ook een grote collectie antislip huissokken. Heerlijke warme huissokken met antislipnopjes onder de voet.

Sloffen voor groot en klein

Op VINQ.nl vind je sloffen vanaf het allerkleinste maatje tot de grootste herenmaat 47-50 Als de kleintjes net beginnen met zichzelf op te trekken in de box is het heel handig wanneer de voetjes niet wegglijden. De kleine antislipsokjes zijn dan superhandig. Ook op school en op de opvang is het fijn om sloffen, pantoffels of antislipsokken te dragen. Zelfs voor grote mannen voeten hebben we passende sloffen en antislipsokken. Ook voor dames hebben we hele fijne warme sloffen in veel verschillende kleuren.