December cadeautjes

Traditionele cadeautjes voor de decembermaand.

Een leuk en traditioneel cadeau voor de kids, voor oma, voor opa en voor ome Piet en tante Riet. Op VINQ.nl vindt u de leukste en mooiste klassieke decembercadeautjes. Een paar fijne sokken, een pyjama of lekkere warme huissokken.

              Pyjama's voor hem         Pyjama's voor haar   

              Kinder pyjama's         Thuiswerken en relaxen

              Drinkbekers voor het sporten          Foodboxen voor altijd

 

            Cosyshoes         Leuke sokken

   

                 Giftboxer  Handschoenen

             Leuke Sokken        Truien

             Boxershorts            Sportsokken

Giftboxen

Speciaal voor de feestmaand december hebben we een grote collectie giftboxen. Giftboxen met FALKE of Esprit sokken. Giftboxen met klassiek geruite Burlington sokken  en giftboxen van Happy Socks met leuke sokken. Een superleuk idee voor iemand die van sokken houdt. Happy Socks met een verhaal of nette FALKE sokken voor onder het nette pak.


Leren handschoenen

Bekijk de uitgebreide collectie Laimböck leren handschoenen voor dames en heren. Warme handschoenen van schapenvacht of chique gladde handschoenen. Voor de klassieke autorijder zijn er ook de Laimböck autohandschoenen. Laimböck handschoenen zijn een cadeau voor het leven.


Leuke en stijlvolle boxers

Boxershorts blijven een populair sinterklaas- of kerstcadeau voor mannen. Op VINQ.nl vindt u een groot aanbod in aansluitende shorts en losse boxershorts. Boxers met leuke, grappige of stijlvolle prints.


Huissokken

Lekker gezellig thuis warm en knus relaxen, wat is er gezelliger dan dat. De verwarming kan een paar graden naar beneden als we warme huissokken aan doen. Op VINQ.nl vind je huissokken voor de hele familie. Voor de kleine babyvoetjes tot de grootste herenmaten. Een superleuk cadeau voor de feestdagen.


Decembercadeautjes op VINQ.nl

We hebben heel veel verschillende cadeautips overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Bestel op tijd want de bezorg Sint en - Claus hebben het bijzonder druk!