FALKE Shine 15 den Kniekousje 41745

 • 9,2
  5623
  beoordelingen
 • FALKE Shine 15 denier Kniekousje 41745


  U stelt de hoogste eisen - zowel aan uzelf als aan de dingen die u dagelijks omringen.
  Met FALKE Pure Shine 15 brengt FALKE een unieke en innovatieve collectie op de markt, die helemaal beantwoordt aan uw wensen: de beste kwaliteit, een uitstekend draagcomfort en een modebewuste look.
  De kwalitatief hoogwaardige, speciaal veredelde materiaalmix van hightechgaren geeft de producten van FALKE Pure Shine 15 niet alleen een bijzonder fijne netstructuur en sterkte. De collectie drukt ook met haar lichte transparantie en verleidelijke zijdeglans een stempel op de kousenmode.
  Haar licht maskerende eigenschappen geven uw benen een natuurlijk gave look en zorgen ervoor dat de collectie graag gedragen wordt bij een klassieke outfit voor op kantoor of bij een trendy kledingstijl.
  Ook op vlak van draagcomfort scoort de FALKE Pure Shine 15-collectie hoog: Het kniekousje voelt zacht aan en is heel soepel in het dragen. Het teenstukje is voorzien van een ladderstop en het kousje heeft een zachte gladde teennaad.
  Het boordje is extra breed en soepel, daardoor draagt het kousje heel comfortabel en knelt deze niet af. De vochtregulerende materiaaleigenschappen bieden een uniek draaggevoel, ook bij warmere temperaturen - ideaal voor als u veel onderweg bent.

  Bijkomende informatie FALKE Pure Shine 15 is verkrijgbaar als panty, stay-up, kniekous en sokje.

  Write Your Own Review
  Je schrijft een review over:FALKE Shine 15 den Kniekousje 41745
  Your Rating