Falke Winkel

In het hartje van de Eindhovense binnenstad aan de buitenkant van winkelcentrum Heuvel vind je onze prachtige one brand store Falke winkel. Al meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in Eindhoven. Eerst als BLOM Kousen en nu alweer bijna 10 jaar als Falke winkel.

Alles van Falke & Burlington in één winkel

In onze Falke winkel vind je vrijwel de volledige Falke & Burlington collectie. Met een gezellig en deskundig team helpen wij u graag bij het doen van een perfecte aankoop. We verkopen Falke voor de hele familie, voor sporters en voor mensen die van pure luxe houden. Wil je alleen het beste van het beste, kom dan eens kijken naar onze Falke luxury sokken. Sokken gemaakt met de groots mogelijke zorg en de beste materialen zoals Kasjmier, Zijde en Egyptische katoen.

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door de enorme keuze. Ben je op zoek naar gekleurde sokken of gewoon donkerblauw of zwart of een Falke panty een dunne of een leuke fantasiepanty, wandelsokken, skisokken, golfsokken, tennissokken of hardloopsokken, we hebben het allemaal! Bekijk ook de fijnste huissokken en Falke sloffen om thuis lekker mee te relaxen. Ook sporters kunnen hun hart ophalen, Falke sportsokken, sportkleding en sportondergoed. De hele Falke collectie op één plek!

Kom gezellig naar Eindhoven naar één van Nederlands beste binnensteden om te shoppen. U vindt ons in de Nieuwstraat aan de buitenkant van winkelcentrum Heuvel. Wij staan voor u klaar en helpen u heel graag, we nemen de tijd om u goed te adviseren zodat u blij met uw aankoop bent en graag een volgende keer terugkomt. Heb je geen tijd om te shoppen dan kan dat natuurlijk ook gewoon online op VINQ.nl  Hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust, we helpen u graag, dat doen we met heel veel plezier! We zijn zeven dagen per week geopend en op vrijdagavond kun je tot 21.00 uur bij ons shoppen.

Een stukje geschiedenis: van BLOM naar Falke

In 1983 begonnen Pieter Geert & Margé Snoek in de Nieuwstraat een kousen speciaalzaak onder de naam BLOM Kousen. In 1990 werd op deze plek winkelcentrum Heuvel gebouwd. We vertrokken even naar een noodwinkel op de MARKT om in 1992 onze supermoderne nieuwe winkel te openen aan de buitenkant van de Heuvel op ongeveer dezelfde plek in de Nieuwstraat Met een grote klantenkring en met heel veel plezier hebben we hier als BLOM onze winkel gerund. Een groot deel van onze collectie was toen al van het merk Falke.

Toen wij rond 2010 door Falke benaderd werden met de vraag of wij het aandurfden om de eerste Falke brandstore van Nederland te worden, hebben we vrij snel de beslissing genomen de stap te wagen. Het was een uitgelezen kans om onszelf met dit prachtige merk Falke opnieuw krachtig neer te zetten. Een goede winkelstad is altijd in beweging en ook het internet zou een grote invloed krijgen op het Retail landschap. Daarnaast bood het ons de kans om onszelf ook online goed en duidelijk te presenteren. Op 18 maart 2011 hebben we onze vernieuwde Falke brandstore in Eindhoven geopend. Een prachtige winkel met meer dan 1000 verschillende Falke en Burlington producten. Voor ons is het belangrijk dat we kwaliteit bieden en dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Kwaliteit en een vertrouwde service vinden wij van groot belang of dat nu in onze Falke winkel in Eindhoven is of online op VINQ.nl

 

Falke winkel Eindhoven

falke winkel eindhoven voorkant