Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
VINQ.nl Heren Collectie

VINQ.nl Heren Collectie

Mannen vinden over het algemeen pasvorm en kwaliteit de belangrijkste eisen waaraan een product moet voldoen. Op VINQ.nl bent  je dan op het juiste adres. Met merken als FALKE, Burlington en Mey bodywear bieden wij topkwaliteit voor elk moment. Op je werk, tijdens het sporten of lekker gezellig thuis. Deze merken bieden wat nodig is om je prettig te voelen. Met sokken en sportondergoed van FALKE en ondergoed en homewear van Mey wordt alles een klein beetje leuker.

Lees meer
 

Sokken maken de man! Of je nu houdt van de Italian look met de daarbij behorende fil’d ecosse kniekous of je meer bent van de Hollandse nuchterheid, FALKE heeft voor elke man de juiste sok. Ook sporten doe je met FALKE. Falke heeft een ruime keuze in sportsokken, sportondergoed en sportkleding. Wilt je thuis even lekker relaxen, kijk dan eens naar de FALKE Cosyshoes 

Mannen zijn over het algemeen kritisch maar is iets goed dan is het ook echt goed. Mannen zijn trouwe klanten en gaan voor gemak. FALKE maakt het je gemakkelijk door een constante kwaliteit en een comfortabel gevoel.

Mannen die houden van fashion en luxe weten FALKE wel te vinden. FALKE biedt sokken aan in meer dan 50 kleuren, sokken met leuke prints en luxe sokken met kasjmier en zijde. Vergeet ook de kniekous niet, deze is al lang niet meer voorbestemd voor de oudere heer, maar heel fashionable in een ragfijne Fil d' ecosse kwaliteit.

Sporten doen we om iets te presteren, om te ontspannen en voor onze gezondheid. FALKE streeft in haar productontwikkeling er altijd naar om u hierbij te ondersteunen. Door sportkleding, sportondergoed en sportsokken te ontwikkelen die aansluiten bij de gedachte dat het lichaam aangeeft wat goed en fijn is. In nauwe samenwerking met professionele sporters worden steeds weer nieuwe en vernieuwde producten op de markt gezet.

Bent je toe aan een relax momentje kijk dan even naar de collectie Cosyshoes van FALKE. Je vindt hier een ruime keuze aan huissokken, cosyshoes en cottage socks. Lekker warm, comfortabel en gezellig relaxen op je eigen bank.

Mey Heren

Ondergoed van Mey doet wat met je. Een fijn onderhemd waar je jezelf  de hele dag fris en prettig in voelt maakt de dag een stukje fijner. Ook voor mannen geldt de slogan, een mooie outfit begint bij wat er onder zit! Prachtige slim-fit shirts voor onder het overhemd een strakke of juist wijde boxer, een slip met een printje of juist niet. Voor elke man de juiste slip en het perfecte shirt. Ook in pyjama’s en homewear heeft Mey een ruime keuze. Een leuke pyjamabroek met een bijpassend shirt of een echte doorknoop mannen pyjama, de keuze is groot.