Homewear

Homewear

Homewear oftewel kleding voor in huis, huiskleding, is tegenwoordig helemaal in. In de snelle wereld om ons heen vinden we het steeds fijner om thuis een relaxplek te creëren. Los van de dagelijkse drukte even heerlijk ontspannen en echt thuis zijn.

Lees meer
 

Schoenen uit, je strakke pak of werkkleding in de kast en dan je soepele lekker zittende shirt en fijne huisbroek aan. Pantoffels, sloffen of een paar huissokken aan je voeten en dan even lekker doen waar je zin in hebt.

Veel keuze in homewear

Homewear, loungewear, vrijetijdskleding of huiskleding het zijn benamingen voor kleding die vooral comfortabel moet zijn. Zachte materialen en een fijne pasvorm zijn heel belangrijk. De meeste homewear wordt gemaakt van zachte katoen en sweatstof. Ook vind je op VINQ.nl steeds meer homewear waarin nieuwe materialen verwerkt zijn zoals Modal en Viscose. Deze materialen hebben bijzondere prettige eigenschappen. Naast de zachtheid en goede ventilerende eigenschappen heeft lougewear vervaardigt met deze materialen een mooie luxe uitstraling. Shirts, truien, vesten, hemdjes en lange en korte broeken, op VINQ.nl vind je een uitgebreide collectie homewear.

Homewear ook buitenshuis

Homewear draag je niet alleen thuis. De scheiding tussen homewear en vrijetijdskleding is er eigenlijk niet meer. Je ziet zelfs een trend dat sportkleding, vrijetijdskleding en homewear in een prettige mix terug te zien is in het straatbeeld van nu. Allerlei accenten uit de cosy homewear en sportkleding zie je terug. Een duidelijk voorbeeld daarvan is de enorme opkomst van de sneaker. Ook in veel broeken en rokjes zie je de sportieve zijstreep en het gebruik van sweatstof en vele andere comfortabele stoffen. Het gemak van comfortabele kleding vinden we blijkbaar heel belangrijk.

 

Filters

122 producten gevonden

 1. Mey Tweedelige Lange Pyjama Hammerdal 25881_1
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Tweedelige Lange Pyjama Karlstrop Heren 25680_1
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Pyjamashirt Lovestory Lou Dames 162_1
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Pyjamashirt Lovestory Lou Dames 16198_1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey ¾ Broek Night2Day Kiana Dames 16968  _1
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Shirt Korte Mouw Night2Day Kiana Dames 16967 _1
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Sweater Night2Day Ana Dames 16964 _1
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Loungebroek Night2Day Isi Dames 16961_1
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Broek Night2Day Ana Dames 16965 _1
  Beschikbare kleuren
 10. Mey Broek Valla Heren 57760 _1
  Beschikbare kleuren
 11. Charlie Choe Baby Lounge Set Wild Flowers_1
  Beschikbare kleuren
 12. Baby pyjama met palmboompjes_1
  Beschikbare kleuren

Filters

122 producten gevonden