Kniekousen

Kniekousen

Ons grote assortiment kniekousen voor dames, heren en kinderen geeft al aan dat kniekousen een belangrijk item zijn in de beenmode die wij aanbieden. De keuze is groot, van stoere gebreide tot hele dunne fil d’ecosse kniekousen.

Lees meer
 

Ook steeds meer modebewuste mannen gaan kniekousen dragen. De kniekous is comfortabel, elegant en als het nodig is lekker warm. Belangrijk is dat kniekousen een niet te strakke boord hebben. Ze mogen natuurlijk ook niet afzakken. De FALKE kniekousen zijn voorzien van een brede soepele boord.

Functionele FALKE kniekousen

Op VINQ.nl vindt je ook de functionele kniekousen van FALKE. Hieronder vallen alle compressie kniekousen die een positieve uitwerking hebben op de doorbloeding van de benen. Tijdens het werken hebben veel mensen last van vermoeide of opgezette benen. Ook bij lange autoritten of in het vliegtuig treden deze problemen vaak op. Doormiddel van aflopende druk wordt het vaatsysteem geholpen het bloed omhoog te pompen. Ook tijdens het hardlopen en wandelen worden compressie kousen gedragen voor een betere doorbloeding en een sneller herstel. Naast deze compressie kniekousen hebben we ook de FALKE sensitief kniekous voor mensen die last hebben van te strak zittende boorden en irriterende teennaden.

Variatie in FALKE kniekousen

Kniekousen van FALKE zijn er in diverse kleuren. De Airport kniekous en de Tiago kniekous voor heren zijn er wel in vijftien tot twintig verschillende kleuren. Ook voor heren hebben wij de Teppich im Schuh, een stevige rib kniekous met een badstof voetbed. Voor dames hebben we naast de katoenen kniekousen als de Family en de Cotton Touch en de wolmix kniekousen, een groot aanbod in panty kniekousjes. Allemaal hebben deze een soepele brede boord en ze verkrijgbaar in diverse diktes. Geen enkel sokkenmerk heeft zo’n grote en uitgebreide kniekousen collectie als FALKE.

 

Filters

56 producten gevonden

 1. Falke Active Warm Kniekous Kinderen 11480_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Shiny Kniekous Dames 46633_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Wiesn Braid Fantasie Kniekous Dames 46617_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Witchcraft Fantasie Kniekous Dames 46603_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Free Style Fantasie Kniekous Dames 46887_1
  Beschikbare kleuren
 6. ALKE Prairie Overknie Dames 46854_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Cabal Fantasie Kniekousje Dames 41844_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Classic Net Kniekousje dames 41838_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Sartorial Eye Fantasie Kniekous Heren 15361_1
  Beschikbare kleuren
 10. 4049508216281_1
  Beschikbare kleuren
 11. 4049508216489_1
  Beschikbare kleuren
 12. Esprit Basic Pure Kniekous Dames 19590_1
  Beschikbare kleuren

Filters

56 producten gevonden