Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Kniekousen

FALKE Kniekousen

Het woord zegt het eigenlijk al een kniekous is pas een kniekous als deze tot net onder de knie komt. Vooral voor mannen is de kniekous de laatste jaren steeds populairder geworden. Zeker onder het zakelijke pak is het veel netter dan een sok waarbij nog een stuk bloot been te zien is. Belangrijk bij kniekousen is dat de boord niet te strak zit. FALKE heeft speciale kniekousen zonder elastiek in de boord. Dit is vooral belangrijk voor mannen en vrouwen die daar snel last van hebben

Lees meer
 

FALKE heeft speciale kniekousen zonder elastiek in de boord. Dit is vooral belangrijk voor mannen en vrouwen die daar snel last van hebben. Kniekousen zijn er in heel veel verschillende diktes, van het dunste pantykniekousje tot een dikke ski-kniekous en alles wat daar tussenin zit.

Fantasie kniekousen

Voor zowel dames als voor heren kan een fantasie kniekous heel leuk zijn. De Burlington ruitkniekous is een echte klassieker en verkrijgbaar in heel veel kleurstellingen. Ook de FALKE Shadow kniekous met een tweekleureneffect is een echte eyecatcher. Op onze site vind je ook een bijzonder groot aanbod in gekleurde kniekousen. Voor de echte fijnproevers hebben wij de Luxury-line kniekousen van FALKE. Kniekousen gemaakt van de allerfijnste materialen zoals pure Zijde, Egyptische Katoen, Kasjmier en 100% Merinowol.

Functionele Kniekousen

Heel veel mannen en vrouwen hebben last van hun benen. Een slechte doorbloeding als gevolg van vaatproblemen maakt dat de benen snel vermoeid raken en voeten en benen vocht vasthouden. Compressie kniekousen zijn een uitkomst, door middel van aflopende druk “pompt” de kniekous het bloed als het ware weer naar boven. VINQ.nl biedt een ruime keuze aan verschillende steungevende kniekousen. Ook voor hardloop- en wandelkniekousen kunt u bij ons terecht.

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een from 10 gebaseerd op  klantbeoordelingen.