Kniekousen

FALKE Kniekousen Dames

De collectie dameskniekousen van FALKE is zeer uitgebreid. Van stoere grove breisels tot hele dunne fil d ‘ecosse voor de liefhebbers. De zachte en kwalitatief hoogwaardige materialen maken de FALKE dames kniekousen heel comfortabel in het dragen .Voor dames met gevoelige voeten, zoals bijvoorbeeld diabetici, heeft FALKE de sensitive kniekousen in de collectie.

Lees meer
 

Sensitive dames kniekousen

De sensitive dames kniekousen hebben een dubbel gebreide niet knellende boord zonder elastiek, de zogenaamde pique boord en zijn met de voet mee gebreid, waardoor u geen last heeft van irriterende drukpunten. Deze sensitive kniekousen worden tijdens het productieproces handmatig over een naaldkrans getrokken en daarna wordt het mechanisch afgewerkt. Dit proces noemen we kettelen. Dit gebeurd dus gedeeltelijk handmatig, wat behoorlijk arbeidsintensief is. De ergonomisch gevormde voet maakt dat de kniekous precies om de voet past. Geen irriterende naadjes en randjes, ideaal voor de gevoelige voeten!

Panty kniekousjes

FALKE panty kniekousjes zijn er in diverse deniers, van ultra dun tot opaque en van licht glanzend tot mat. De boord van de kniekousjes is breed en knelt niet. Doordat FALKE twee maten heeft in de kniekousjes, hebben de kniekousje een veel betere pasvorm dan pantykniekousjes met een onesize maatsysteem.

Steunkniekousjes

Heeft u last van spatadertjes of een slechte doorbloeding van de benen, probeert u dan eens een steunkniekousje. Deze stimuleren de doorbloeding en voorkomen vaatklachten. Ook tijdens het reizen, vooral met het vliegtuig zijn deze steunkniekousjes aan te raden. FALKE heeft steun -kniekousjes in een katoenen en in een panty kwaliteit. De steunkniekousjes hebben een mooie en luxe uitstraling. p>

Filters

33 producten gevonden

 1. FALKE Shiny Kniekous Dames 46633_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Wiesn Braid Fantasie Kniekous Dames 46617_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Witchcraft Fantasie Kniekous Dames 46603_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Free Style Fantasie Kniekous Dames 46887_1
  Beschikbare kleuren
 5. ALKE Prairie Overknie Dames 46854_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Cabal Fantasie Kniekousje Dames 41844_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Classic Net Kniekousje dames 41838_1
  Beschikbare kleuren
 8. 4049508216489_1
  Beschikbare kleuren
 9. Esprit Basic Pure Kniekous Dames 19590_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Dots kniekous Dames 41852_1
  Beschikbare kleuren
 11. 4043874468336_1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Seidenglatt 15 Denier Kniekous Dames_1
  Beschikbare kleuren

Filters

33 producten gevonden