Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Kniekousen Heren

FALKE Kniekousen Heren

FALKE heren kniekousen voor de man die van stijl en klasse houdt. Voor de Italiaanse modebewuste man is het heel duidelijk, hij draagt kniekousen of niets! Ook steeds meer Nederlandse mannen kiezen voor de FALKE heren kniekous. Weg met dat halve blote been dat onder de broekspijp uit komt!

Lees meer
 

FALKE heren kniekousen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en in verschillende diktes. De dunste heren kniekous is de Tiago ,dit is een fil’d ecosse kwaliteit, daarnaast hebben we in de speciale luxury -line van FALKE de hele dunne en zeer zachte kasjmier kniekous. Iets dikker is de Airport kniekous, dit is naast de Tiago de meest verkochte heren kniekous. Houdt u van een stevig voetbed en een wat grovere kniekous dan is de Teppich im schuh wat voor u. Voor alle “gevoelige” mannen heeft FALKE de sensitive kniekousen. Deze hebben een dubbel gebreide niet knellende boord. De voet van deze heren kniekous is anatomisch gevormd, waardoor de kniekous precies om de voet past. De kniekous wordt tijdens het productieproces handmatig over een naaldenkrans getrokken, daarna wordt de kniekous machinaal afgewerkt, het zogenaamde kettelen.Geen irriterende naadjes en randjes is een uitkomst voor mannen die dit niet kunnen verdragen.

FALKE Steunkniekousen

Deze kniekousen hebben een functie, ze stimuleren namelijk de bloedsomloop. Heeft u vaatklachten of regelmatig last van spierkrampen in uw kuiten dan kan het raadzaam zijn steunkniekousen te gaan dragen. Deze steunkniekousen worden ook nog wel eens “vliegkousen” genoemd, omdat ze veel gedragen worden tijdens het reizen, vooral met het vliegtuig. De steunkniekousen hebben een mooie en luxe uitstraling, aan niets is te zien dat het om een steunkniekous gaat.