Steunkousen

FALKE Steunkniekousen Heren

FALKE heeft een nieuw concept steunproducten op de markt gezet, met daarin verschillende steunkniekousen voor heren. Door een fysiologisch werkzaam drukverloop wordt de doorbloeding van de benen gestimuleerd. De benen blijven fit en gezond ook bij langdurig zitten of staan. Ook tijdens lange autoritten of vliegreizen zijn deze kniekousen aan te bevelen. Het opzwellen van de benen wordt tegengegaan.

Lees meer
 

De FALKE steunkniekous voor heren geeft een bepaalde druk op de wand van de bloedvaten, waardoor de bloedvaten zich ontspannen, het bloedvat zich kan zich zo verwijden waardoor er meer zuurstofrijk bloed door de vaten kan stromen. Het gevolg van een betere doorbloeding is een groter opname vermogen van zuurstof en voedingstoffen waardoor uw benen actiever en gezonder blijven. Voor HEREN is de verdeling in FALKE steunkniekousen als volgt:

• Ultra Energizing : zwaardere druk, ook de diepliggende bloedvaten worden bereikt

• Energizing : iets lichtere druk onderverdeeld in Energizing Wool en Energizing Cotton

De FALKE Ultra Energizing heren steunkniekous wordt gedragen wanneer men last heeft van slecht functionerende bloedvaten en bij langdurige vliegreizen.

De FALKE Energizing heren steunkniekous wordt gedragen wanneer men last heeft van een minder goede doorbloeding van de benen, snelle vermoeidheid of tijden het reizen met auto of vliegtuig.Ook voor mannen met een zittend of staand beroep zijn deze steunkniekousen aan te bevelen.

De FALKE Energizing is verkrijgbaar in een samenstelling met Katoen of Merinowol. Merinowol heeft een groot vocht opnemend vermogen en houdt uw voeten daardoor warm en droog. Zowel de FALKE Ultra Energizing als de FALKE Energizing hebben een bijzonder mooie uitstraling en beide zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

 

Filters

5 producten gevonden

 1. FALKE UltraEnergizing Cotton H-Steunkniek. 15734
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Energizing Cotton Heren Steunkniekous 15660_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Energizing Wool Heren Steunkniekous 15530_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Energizing Wool Compressie Kous Heren 16258
  Beschikbare kleuren
 5. 4043874156783_1
  Beschikbare kleuren

Filters

5 producten gevonden