Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Kousen Dames

FALKE Kousen Dames

FALKE kousen geven u een gevoel van pure vrouwelijkheid en dat straalt u uit. De FALKE kousen zijn er in verschillende diktes en in een glanzende of matte look. De kous is afgewerkt met een luxueuze boord, gemaakt van het mooiste kant. FALKE kousen staan voor pure luxe, vrouwelijkheid en kwaliteit.

Lees meer
 

FALKE kousen zijn er in twee varianten, de stay-up en de jarretel kous. De FALKE stay-up kousen zijn aan de binnenkant van de boord voorzien van twee siliconen strips. die op het bovenbeen blijven “plakken”. De jarretel kousen worden bevestigd aan een jarretelgordel. Sommige stay-up kousen hebben een mooie luxe kanten boord, andere zijn iets eenvoudiger. Stay-up kousen zijn super vrouwelijk maar ook heel praktisch, ze blijven de hele dag zitten zoals u ze ’s morgens heeft aangetrokken. Als er een laddertje in een van de kousen komt, kunt u de andere kous gewoon door dragen. Voor zomers heeft FALKE ook ultra transparante kousen zonder een zichtbaar verstevigd teenstukje. FALKE heeft zelfs een zomerkous zonder teenstukje, blote tenen, natuurlijker kan niet! Kousen van FALKE zijn er in verschillende diktes, van ultra dun tot opaque en in prachtige kleuren. Sommige stay-up kousen hebben een mooie luxe kanten boord, andere zijn iets eenvoudiger. Stay-up kousen zijn super vrouwelijk maar ook heel praktisch, ze blijven de hele dag zitten zoals u ze ’s morgens heeft aangetrokken. Als er een laddertje in een van de kousen komt, kunt u de andere kous gewoon door dragen. Voor zomers heeft FALKE ook ultra transparante kousen zonder een zichtbaar verstevigd teenstukje. FALKE heeft zelfs een zomerkous zonder teenstukje, blote tenen, natuurlijker kan ni

Tips

Nog even een paar tips, gebruik geen lotion op het been dit is niet goed voor de siliconenrand. Deze wordt hierdoor vettig en zal gaan zakken. Was de kousen zo snel mogelijk uit na elk gebruik. De siliconenrand kunt u het beste reinigen met een beetje handzeep. Laat u de kousen een tijdje liggen na het dragen dan bestaat de kans dat huidrestjes en huidvet ( dit heeft iedereen?) de siliconenrand aantasten.

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4343 klantbeoordelingen.