Kom langs in onze winkel

VINQ.nl & FALKE winkel

FALKE winkel Eindhoven is een belangrijk onderdeel van VINQ.nl. In onze FALKE winkel vind je de grootste keuze aan beenmode voor dames, heren en kinderen en alle sportsokken -kleding en sportondergoed van FALKE. Onze andere merken zijn alleen online verkrijgbaar op VINQ.nl.

FALKE winkel Eindhoven

Midden in hartje Eindhoven vind je dé FALKE winkel. Hier kun je alle FALKE en Burlington producten zien en voelen. Al meer dan 30 jaar zitten wij op deze plek. In 2011 zijn wij in samenwerking met FALKE de eerste FALKE brandstore begonnen in Eindhoven

Advies en kennis over FALKE

Wij weten echt álles van sokken en panty’s. En wil je weten welke wandelsok of welke hardloopsok bij jou past dan kunnen wij je daarin heel goed adviseren.  Naast sokken en panty’s kun je bij ons ook terecht voor FALKE sportkleding, sportondergoed en prachtige FALKE body’s. Wij zijn echte ‘FALKE kenners’. Wil je het naadje van de kous weten kom dan langs in onze FALKE winkel in Eindhoven. Je kunt ons vinden aan de buitenkant van het mooie winkelcentrum “de Heuvel” naast de hoofdingang.

Het is sowieso een heel goed idee om Eindhoven te bezoeken. Eindhoven is een overzichtelijke stad met een bijzonder gevarieerd en groot winkelaanbod. Een mooie mix van winkels, gezellige terrasjes en cultureel vermaak.