Leggings

Dames Leggings

Leggings zijn een onmisbaar item in de kledingkast van dames. Ook al gruwen veel modebloggers van het woord legging, het is een van de meest gedragen beenmode items voor dames. Leggings worden nogal eens geassocieerd met een kort shirtje met daaronder een te strakke legging.

Filters

9 producten gevonden

 1. Falke Dark Romance Legging Dames 41143_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Tartan Legging Dames 41144_1
  Beschikbare kleuren
 3. Esprit Cotton Legging Dames 18433_1
  Beschikbare kleuren
 4. Esprit Legging 50 Denier Dames 19434_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Softmerino Legging Dames_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE 9 maanden legging
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Legging Cotton Touch 40084
  Beschikbare kleuren
 8. test
  Beschikbare kleuren
 9. test
  Beschikbare kleuren

Filters

9 producten gevonden

Dit is inderdaad niet wat wij met een legging als mode item bedoelen. Een tuniekje met een ton sur ton legging en een mooie pump of sneaker is toch superleuk!

Leggings voor dames een uitkomst

Heel veel dames met lange benen ervaren bij het dragen van panty’s dat deze te kort zijn of dat ze de panty zo groot moeten nemen dat het broekje veel te groot is. Voor hen kan een legging een uitkomst zijn. Omdat er aan de legging geen voet zit kun je een beetje spelen met de lengte. Niet elke vrouw heeft benen en knielen waar je blij van wordt. Ook voor hen is het prettig om een legging te dragen. Je verlengt je jurkje of rokje en creëert omdat er geen voet aan zit toch een zomerse look.

Sport leggings voor dames

Naast een legging voor onder een jurkje hebben wij ook leggings om te sporten. Speciaal voor dames met cellulitis hebben we de Cllulite legging die door een triple action systeem het bindweefsel stimuleert wat een positieve uitwerking heeft op de cellulites en tevens een afslankende werking heeft. Naast de cellulite hebben we van FALKE ook de compressie legging deze stimuleert de doorbloeding waardoor de benen minder snel vermoeid raken.