Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Maillots Dames

FALKE Maillots Dames

FALKE Maillots, lekker warm onder je winterse outfit! FALKE maillots zijn er in verschillende diktes en zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Het grote verschil tussen een maillot en een dikke panty is de structuur van de maillot, deze is wat onregelmatiger en grover dan een dikke panty. De pasvorm van de FALKE maillot is perfect, geen “afzakkend broekje” of knellende boorden. In het herfst winter seizoen heeft FALKE ook hele leuke vrolijke en stoere maillots in de collectie.

Lees meer
 

Naast de fantasie maillots kunnen we de FALKE maillots verdelen in drie groepen:

- Wol/katoenmix 
- Katoen
- Cotton touch/velvet

Wol/katoenmix

De mix van merinowol en katoen is van een bijzonder zachte kwaliteit. Merinowol is zeer goed warmte isolerend. Deze materiaal combinatie maakt dat de maillot niet kriebelt of irriteert.

Katoenen maillots

Katoenen gebreide maillots bestaan voor 98% uit katoen. Hiervoor wordt hoogwaardige katoen gebruikt, dat wil zeggen dat de katoenen vezels die gebruikt worden lang zijn. Hoe langer de katoenen vezel die gebruikt wordt, hoe zachter en sterker het garen.

Cotton Touch

Deze maillots zijn een stuk dunner dan de bovenstaande maillots. Ze zijn vergelijkbaar met een dikke panty. Het grootste verschil met een panty is de grovere structuur. Een katoenen draad is namelijk niet glad zoals een kunstmatig vezel. Veel dames associeren het woord maillot met het trauma uit hun jeugd Het trauma van een te klein geworden maillot, die halverwege het kruis bleef hangen. Steeds opnieuw moest de maillot omhoog gehesen worden totdat het uit gelubberde elastiek het begaf en de maillot helemaal op je knieen hing. Voor al deze dames geldt dat u na het dragen van FALKE maillots afscheid kunt nemen van deze frustratie!

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.1 from 10 gebaseerd op 4426 klantbeoordelingen.