Esprit

Esprit bij VINQ.nl

ESPRIT bij VINQ

ESPRIT is al generaties lang een vaste waarde in de modewereld. ESPRIT is opgericht in de jaren zestig In de tijd van love, peace and harmony. De Amerikaanse oprichters Doug Tompkins and Susie Russell waren members van de flowerpowergeneratie. Ze waren modebewust maar ook toen al bezig met duurzaamheid. ESPRIT is uitgegroeid tot een internationaal modemerk dat er nog steeds toe doet. In samenwerking met FALKE heeft ESPRIT ook een grote collectie beenmode op de markt gebracht. Panty’s en sokken in een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Filters

46 producten gevonden

 1. Esprit Tennissok 2-PACK Kinderen 18139_1
  Beschikbare kleuren
 2. Esprit Contrasty Piqué Fantasiesok Heren 17864_1
  Beschikbare kleuren
 3. Esprit Sportsok 2-PACK Kinderen 18146_1
  Beschikbare kleuren
 4. Esprit Cosy Antislipsokken Dames 19591 _1
  Beschikbare kleuren
 5. Esprit Block Stripe Sokken 2-PACK Kinderen 19065_1
  Beschikbare kleuren
 6. Esprit Antislipsokken Kinderen 19064_1
  Beschikbare kleuren
 7. Esprit Structure Boot Sokken Heren 17711 _1
  Beschikbare kleuren
 8. Esprit Shaping 40 Denier Panty Dames 18079_1
  Beschikbare kleuren
 9. Esprit 20 Denier Panty Dames 18078_1
  Beschikbare kleuren
 10. Esprit Beenwarmer Dames 18559 _1
  Beschikbare kleuren
 11. Esprit Basic Easy 2-PACK Sokken Heren 17874_1
  Beschikbare kleuren
 12. Esprit Basic Wool 2-PACK Sokken Heren 17813_1
  Beschikbare kleuren

Filters

46 producten gevonden

ESPRIT Sokken

Op VINQ.nl vind je ESPRIT damessokken, ESPRIT heren sokken en ESPRIT kindersokken. Allemaal in een kwaliteit die het waard is om via onze site aan te bieden. Naast vele basis sokken bieden wij ook de ESPRIT fantasie sokken aan. ESPRIT heeft vele aantrekkelijke multipacks in haar collectie. De sokken van ESPRIT hebben goed afgewerkte teennaden en een mooie ingebreide hak. Dit komt de pasvorm van de sokken ten goede. De materialen die gebruikt worden zijn van een goede kwaliteit en hebben een hoog ‘feelgood’ gehalte.

ESPRIT Sneakers en inshoesokjes

Lage sokjes voor in je sneakers zijn een belangrijk item in je sokkenlade. De fijne katoenmix voelt comfortabel aan je voeten. Door een goede pasvorm blijven ze goed om je voeten zitten. Vinq.nl biedt een 2-pack een 3- pack en een 5-pack aan. Ook vind je bij ons ESPRIT voetjes oftewel inshoesokjes die je onzichtbaar kunt dragen in diverse schoenen.

ESPRIT Panty’s

Opaque panty’s, katoenen panty’s en corrigerende panty’s, we hebben ze allemaal. De ESPRIT panty’s hebben een goede pasvorm en zijn allemaal voorzien van een zachte tailleboord en vlakke teennaadjes. De maatvoering is gebaseerd op het Duitse maatsysteem dat heel goed vergelijkbaar is met het Nederlandse maatsysteem.

ESPRIT Leggings

De legging is terug of eigenlijk nooit weg geweest. Leggings zijn voor dames met lange benen een uitkomst. Maar je kunt ze ook heel leuk dragen onder bijvoorbeeld een tuniekje met een paar sneakers. ESPRIT leggings hebben een goede pasvorm en zijn verkrijgbaar in een 50 denier en in een katoenen kwaliteit. Ben je op zoek naar goede sokken voor dames, kinderen of heren voor een aantrekkelijke prijs kijk dan ook eens naar onze ESPRIT beenmode op Vinq.nl en laat je verrassen!