Airport

FALKE Airport Herensokken

De FALKE Airport herensokken zijn de meest populaire sokken van FALKE voor mannen. De Airport is een perfecte sok voor onder uw pak, maar ook met uw casual kleding heel goed te combineren. De Airport herensok is verkrijgbaar in meer dan 25 basis- en trendkleuren.

Lees meer
 

Waarom FALKE Airport sokken?

Door de wol-katoenmix samenstelling heeft de FALKE Airport een prima vocht opnemend en isolerend vermogen. De FALKE Airport herensok kunt u zowel in de zomer als in de winter dragen. De Airport  heeft goed afgewerkte teennaadjes en een niet te strakke rekbare boord. De hoogte van de sok komt tot net onder de kuit. De Airport is ook verkrijgbaar als kniekous. Deze FALKE kniekous heeft een brede  soepele boord, waardoor de kniekous niet afknelt of afzakt. Kniekousen worden steeds meer gedragen onder het nette zakelijke pak. Een kniekous is stijlvol en het laat geen half bloot been zien .  Naast de Airport sokken en kniekousen is er ook nog de Airport Plus, dit is een Airport sok met een badstofzool vanaf de hak tot net over het teengedeelte. De Airport Plus herensok geeft uw voeten extra bescherming, heeft een nog beter vocht opnemend vermogen en is extra sterk.

De speciale techniek van Falke Airport 

De FALKE Airport bestaat voor meer dan de helft uit Merinowol. Merinowol  kan heel veel vocht op  nemen zonder dat uw voeten vochtig of klam gaan aanvoelen. Door een speciale techniek is het voor FALKE mogelijk om een sok te produceren met katoen aan de binnenkant en Merinowol aan de buitenkant  Zachte katoen op de huid en klimaatregulerende  Merinowol  aan de buitenkant, een  perfecte combinatie van materialen, ideaal voor transpirerende vochtige  voeten. De Airport sokken of kniekousen houden uw voeten warm en droog.

Filters

3 producten gevonden

  1. test
    Beschikbare kleuren
  2. test
    Beschikbare kleuren
  3. FALKE heren Airport Kniekous 15435
    Beschikbare kleuren

Filters

3 producten gevonden