Ergonomic Sport System (ESS)

Ergonomic Sport System (ESS) VINQ.nl

Het FALKE Ergonomic Sport System (ESS) biedt de sporter functionele producten die zijn afgestemd op de individuele sporter. In samenwerking met topsporters, sportartsen, psychologen en therapeuten ontwikkelt FALKE, sportsokken, sportkleding en sportondergoed waarbij de anatomie van de mens centraal staat.

Lees meer
 

Het FALKE Ergonomic Sportsystem past zich naadloos aan, aan het lichaam van de sporter. Het werkt temperatuur- en vochtregulerend en het biedt een optimale bescherming en een waardevolle ondersteuning door middel van compressie. Het FALKE Ergonomic Sport System maakt gebruik van vezels, materialen en stoffen die passen bij of aangepast worden aan de door de sporttak gestelde eisen. 

 

Functionaliteit en design

De sportproducten uit het programma van het FALKE Ergonomic Sport System zijn er voor sporters die het belangrijk vinden dat hun sportsokken en hun sportkleding voldoet aan de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Niet onbelangrijk in deze tijd is de schoonheid van een mooi design. Op de sportschool tijdens trainingen of op de weg zien we dat sporters steeds hogere eisen stellen aan hoe hun sportoutfit eruit ziet. Ook door FALKE wordt hier veel aandacht aan geschonken. Hiervoor heeft FALKE al vele malen de Red Dot Design Award ontvangen.

 

Optimaal presteren met FALKE

Ontdek het Ergonomic Sport System van FALKE bij VINQ.nl. Optimaliseer je sportprestaties en ondersteun je lichaam met de functionele sportproducten van FALKE. Bij de producten van FALKE op VINQ.nl staat één ding centraal: de anatomie van het menselijk lichaam is leidend niet de productiemachine. Alles wordt gedaan om jouw (top)prestaties te ondersteunen.

Filters

142 producten gevonden

 1. 4043874375023_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE TK2 Sensitive Heren Wandel Sok
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Sonnet Lounge Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Lively Hoody Dames_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Prep Lounge Sportbroek Heren_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Leger Sport Shirt Korte Mouw Dames_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Act 2 Zip Shirt Dames _1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Anderson Zip Shirt Lange Mouw Heren_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE RU4 Stripe Hardloopsok Dames_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE RU4 Stripe Hardloopsok Heren_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE TK2 Wool Silk Dames Wandel Sok _1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE TK2 Wool Silk Heren Wandel Sok_1
  Beschikbare kleuren

Filters

142 producten gevonden