Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Ergonomic Sport System (ESS)

FALKE Ergonomic Sport System (ESS)

Het FALKE Ergonomic Sport System (ESS) biedt de sporter functionele producten die zijn afgestemd op haar of zijn individuele behoeften. In samenwerking met topsporters, sportartsen, psychologen en therapeuten ontwikkelt FALKE sportsokken, sportkleding en sportondergoed waarbij de anatomie van de mens centraal staat.

Lees meer
 

Het FALKE Ergonomic Sportsystem past zich naadloos aan het lichaam van de sporter aan. Het reguleert de lichaamstemperatuur en vochtigheid en het biedt een optimale bescherming en waardevolle ondersteuning door middel van compressie. Het FALKE Ergonomic Sport System maakt gebruik van vezels, materialen en stoffen die passen bij of aangepast worden aan de door de sporttak gestelde eisen.

De sportproducten uit het programma van het FALKE Ergonomic Sport System zijn er voor sporters die het belangrijk vinden dat hun sportsokken en hun sportkleding voldoet aan de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Niet onbelangrijk is in deze tijd de schoonheid van een mooi design. Op de sportschool tijdens trainingen of op de weg zien we dat sporters steeds hogere eisen stellen aan hoe hun sportoutfit eruit ziet. Ook door FALKE wordt hier veel aandacht aan geschonken. Hiervoor heeft FALKE al vele malen de Red Dot Design Award ontvangen.

Ontdek het Ergonomic Sport System van FALKE bij FALKE Winkel. Optimaliseer uw sportprestaties en ondersteun uw lichaam met de functionele sportproducten van FALKE. Bij FALKE staat één ding centraal, de anatomie van het menselijk lichaam is leidend niet de productiemachine. Alles wordt gedaan om uw topprestaties te ondersteunen.