RU5

RU5 Hardloopsokken

FALKE RU5 Hardloopsokken

De FALKE RU5 hardloopsokken maken deel uit van het FALKE Ergonomic Sportsystem. Het  FALKE Ergonomic Sportsystem staat garant voor een absolute perfectie wat betreft anatomie, klimaatcontrole en ondersteuning.

Lees meer
 

De FALKE RU5 is een korte ultra dunne lichtgewicht hardloopsok voor de hardloper die graag wat meer voeling met de schoen heeft. De RU5 short hardloopsok komt tot net boven de enkel. De bovenzijde van de RU5 bestaat voor een groot gedeelte uit een open meshstructuur. De RU5 heeft hierdoor een optimaal ventilerend vermogen.

De anatomisch gevormde voet zorgt ervoor dat de hardloopsokken precies om de voet passen. Zo ontstaat er geen plooivorming  waar u als hardloper last van kunt krijgen. Er wordt onderscheid gemaakt in een heren en dames uitvoering voor een nog betere pasvorm. Door een drielaagse constructie van functionele materialen wordt het transpiratie vocht snel afgevoerd. Uw voeten blijven droog en fris waardoor blaarvorming voorkomen wordt.

 Wordt als sportsok gedragen maar ook als casual sok. De Run behoort tot de FALKE Spirit collectie. Deze De FALKE RU5 hardloopsok is perfect afgestemd op de lichtgewicht- en wedstrijd hardloopschoen.

 

Filters

2 producten gevonden

  1. 4043874028783_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
    Beschikbare kleuren
  2. 4043874028400_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
    Beschikbare kleuren

Filters

2 producten gevonden