RU5

FALKE RU5 Harloopsokken bij VINQ.nl

De FALKE RU5 hardloopsokken maken deel uit van het FALKE Ergonomic Sportsystem. Het FALKE Ergonomic Sportsystem staat garant voor een absolute perfectie wat betreft anatomie, klimaatcontrole en ondersteuning.

Lees meer
 

 

 

Een ultradunne hardloopsok

De FALKE RU5 is een korte ultradunne lichtgewicht hardloopsok voor de hardloper die graag wat meer voeling met de schoen heeft. De RU5 short hardloopsok komt tot net boven de enkel. De bovenzijde van de RU5 bestaat voor een groot gedeelte uit een open meshstructuur. De RU5 heeft hierdoor een optimaal ventilerend vermogen.

 

 

Voordelen van de FALKE RU5 hardloopsokken

De anatomisch gevormde voet zorgt ervoor dat de hardloopsokken precies om de voet passen. Zo ontstaat er geen plooivorming waar je als hardloper last van kunt krijgen. Er wordt onderscheid gemaakt in een heren en dames uitvoering voor een nog betere pasvorm. Door een drielaagse constructie van functionele materialen wordt het transpiratie vocht snel afgevoerd. Je voeten blijven droog en fris waardoor blaarvorming voorkomen wordt. De FALKE RU5 hardloopsok is perfect afgestemd op de lichtgewicht- en wedstrijd hardloopschoen.

Filters

4 producten gevonden

 1. FALKE RU5 Invisible Hardloopsok Dames
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE RU5 Invisible Hardloopsok Heren
  Beschikbare kleuren
 3. 4043874028783_1
  Beschikbare kleuren
 4. 4043874028400_1
  Beschikbare kleuren

Filters

4 producten gevonden

RU5 Hardloopsokken