Run

FALKE Run Sokken

De FALKE Run is een allround unisex sportsok . De sok bestaat voor 80% uit huidvriendelijke katoen. De FALKE Run heeft een badstofzool vanaf de hiel tot over het teengedeelte. De FALKE Run geeft u voeten hierdoor extra bescherming en heeft een groter  schok dempend- en vochtopnemend vermogen. De anatomisch gevormde voet van de FALKE Run zorgt ervoor dat de sok perfect om de voet past, zodat er geen plooivorming ontstaat.

Lees meer
 

De FALKE Run wordt als sportsok gedragen maar ook als casual sok. De Run behoort tot de FALKE Spirit collectie. Deze collectie richt zich op de sportieve gebruiker die het prettig vindt om deze sok ook in de casual schoen of sneaker te dragen. De Run is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Elk seizoen komen daar de extra trendkleuren bij. De FALKE Run begint bij maat 35-36 en  eindigt met de aller grootste schoenmaat 50-52. De FALKE Run sokken zijn herkenbaar in de was door een ingeweven maat en typeaanduiding onder de sok . Ook staat er een duidelijke gekleurde R op de rechter sok en een duidelijke gekleurde L op de linker sok.

Voorheen had FALKE ook de Run Classic in haar collectie. Deze Run Classic had geen anatomisch gevormde voet. In 2013 is deze Run Classic uit de collectie van FALKE gegaan. Het grootste verschil met de gewone FALKE sokken ten opzichte van de Run  is dat de schacht van de FALKE Run een stuk korter is. De FALKE Run is sterk, iets dikker aan de voet en voor veel mensen de ideale casual sok in de vrijetijd schoen.

 

Filters

1 bestelling(en)

  1. test if($productImage2): ?> endif; ?>
    Beschikbare kleuren

Filters

1 bestelling(en)