Tiago

FALKE Tiago Herensokken

De FALKE Tiago is een mooie dunne fil d`ecosse herensok. Deze populaire sok is heel geschikt voor onder het chique pak. Als u houdt van een dunne sok is de Tiago ook  goed te combineren met uw casual outfit. De Tiago heeft een antislip split sole. Deze micro badstofzool is wel dun maar niet glad waardoor de FALKE Tiago sokken niet schuiven in de schoen.  De FALKE Tiago herensokken zijn verkrijgbaar in meer dan 25 basis- en trendkleuren.

Lees meer
 

Fil d`ecosse  is de benaming voor  een  hoogwaardige katoenvezel die door een speciaal procedé bewerkt is tot een zeer dunne gladde en glanzende draad. De zijdeachtige dunne uitstraling  maakt deze Tiago sokken bijzonder chique. De Tiago is ook verkrijgbaar als kniekous. De FALKE Tiago kniekous is stijlvol en laat geen bloot been zien. Deze  kniekous met  Italiaanse touch  is echt iets voor de man die houdt van stijl en luxe.

Naast de FALKE Tiago herensokken en kniekousen is er ook het  Tiago sneakersokje. Speciaal voor in uw casual sneaker schoen. De sneaker schoen wordt steeds meer gedragen. Speciaal voor mannen die ook in hun sneaker een dun sokje willen dragen is deze Tiago sneakersok een echte aanrader.

 

Filters

2 producten gevonden

  1. FALKE Tiago Kniekous Heren 15662
    Beschikbare kleuren
  2. test
    Beschikbare kleuren

Filters

2 producten gevonden