Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE TK2 Wandelsokken

FALKE TK2 Wandelsokken

De FALKE TK2 wandelsokken zijn medium dikke wandelsokken. De wandelsokken maken deel uit van  het FALKE Ergonomic Sportsystem. Het zijn de meest geadviseerde wandelsokken voor in de wandelschoen. De FALKE TK2 wordt gemaakt in een dames- en heren maat, waardoor de sok een perfecte pasvorm heeft. De anatomische vorming van de FALKE TK2 wandelsokken, de bekende linker en rechter sok maken dat de wandelsokken precies om de voet passen, zodat er geen irriterende naadjes ontstaan.

Lees meer
 

Voordelen van de TK2

De TK2 zorgt voor een goede schok- en vochtabsorptie. De voet wordt optimaal beschermt door de verdikking onder de zool, over de tenen en rond de hiel. Geen vochtige voeten, en geen irriterende naden maakt de kans op blaren nihil, waardoor u nog meer kunt genieten van het wandelen. De FALKE TK2 wandelsok is er in verschillende uitvoeringen, gericht op de individuele behoeften van de wandelaar.

 

Diverse FALKE TK2 sokken:

  • - FALKE TK2
  • - FALKE TK2 Cool
  • - FALKE TK2 Cool Short
  • - FALKE TK2 Wool

De FALKE TK2 is een wandelsok met een klein percentage Merinowol. De TK2 Wool bevat zelfs 70% Merinowol. Heeft u last van transpirerende vochtige voeten dan is een wandelsok met een percentage Merinowol aan te raden. Merinowol kan veel vocht opnemen zonder dat uw voeten vochtig worden. Heeft u last van warme voeten of gaat u wandelen tijdens hogere temperaturen kies dan voor de FALKE TK2 Cool. Deze FALKE wandelsok bevat geen Merinowol  wel  verkoelende vezels.