TK5

FALKE TK5 Wandelsokken

De FALKE TK5 wandelsokken  behoren tot de TK wandelsokken uit de Trekking collectie en maken deel uit van het FALKE Ergonomic Sportsystem. Het FALKE Ergonomic Sportsystem staat garant voor een absolute perfectie wat betreft anatomie, klimaatcontrole en ondersteuning.

Lees meer
 

De FALKE TK5 is een ultra dunne wandelsok geschikt voor in de lichte wandelschoen. Door het percentage Merinowol heeft de TK5 een groot vochtopnemend vermogen.

De FALKE TK5 wordt gemaakt in een dames- en heren maat, waardoor de sok een perfecte pasvorm heeft. De anatomische vorming van de FALKE TK5 wandelsokken, de bekende linker en rechter sok, maken dat de wandelsokken precies om de voet passen, zodat er geen irriterende naadjes ontstaan  De TK5 zorgt voor een goede schok- en vochtabsorptie. De voet wordt optimaal beschermt door de verdikking onder de zool, over de tenen en rond de hiel. Geen vochtige voeten, en geen irriterende naden maakt de kans op blaren nihil, waardoor u nog meer kunt genieten van het wandelen.

De FALKE TK5 is verkrijgbaar in een Short uitvoering voor in de lage wandelschoen en in een kuithoogte voor in de hogere wandelschoen.

 

Filters

6 producten gevonden

 1. FALKE TK5 Degrade Heren Wandelsok _1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE TK5 Degrade Dames Wandel Sok _1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE TK5 Wandelsok Heren 16242
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE TK5 Wandelsok Dames 1624
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE TK5 Short Wandelsok Heren 16461
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE TK5 Short Wandelsok Dames 16473
  Beschikbare kleuren

Filters

6 producten gevonden