Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Walkie Wandelsokken

De FALKE Walkie wandelsok is een sok die al jaren lang in de collectie van FALKE zit. De Walkie is verkrijgbaar in heren- en damesmaten. De FALKE Walkie is heel geschikt om te dragen tijdens lange wandeltochten of in de werkschoen

Lees meer
 

De FALKE Walkie heeft een badstofzool die loopt vanaf de hak tot over het teengedeelte.  De badstofzool beschermt uw voeten en bevordert het vocht opnemend vermogen. Ook het gebruik van Merinowol maakt dat uw voeten warm en droog blijven. De Walkie was jaren geleden de eerste FALKE wandelsok met een rechter en linker voet. De bekende FALKE sokken met de ingeweven L+R op de tenen. Deze anatomische vorm van de Walkie maakt dat de sok perfect om uw voet past. Op deze manier ontstaan er geen irriterende randjes of naadjes waardoor u blaren zou kunnen op lopen. De Walkie is ook verkrijgbaar in een dunnere kwaliteit, de Walkie light. Deze Walkie light is gemaakt  van een fijner garen en meer geschikt voor de nauwsluitende schoen.

De Walkie is voor veel mensen de opvolger van de eigen gebreide “Geitenwollen sok” , maar dan wel  in een zachtere, soepeler en hogere kwaliteit met een perfecte pasvorm.

Ook als “bedsok” en als “werksok “is de FALKE Walkie zeer geliefd bij vele trouwe FALKE klanten. De Walkie is een  FALKE sok die haar sporen binnen de FALKE familie zeker verdiend heeft.