TK5

FALKE TK5 Wandelsokken bij VINQ.nl

De FALKE TK5 wandelsokken behoren tot de FALKE TK wandelsokken uit de Trekking collectie en maken deel uit van het FALKE Ergonomic Sportsystem. Het FALKE Ergonomic Sportsystem staat garant voor een absolute perfectie wat betreft anatomie, klimaatcontrole en ondersteuning.

Lees meer
 

 

 

De FALKE TK5 is een dunnere wandelsok

De FALKE TK5 is een ultradunne wandelsok geschikt voor in de lichte wandelschoen. Door het percentage Merinowol heeft de TK5 een groot vochtopnemend vermogen. De FALKE TK5 wordt gemaakt in een dames- en heren maat, waardoor de sok een perfecte pasvorm heeft. De anatomische vorming van de FALKE TK5 wandelsokken, de bekende linker en rechter sok, maken dat de wandelsokken precies om de voet passen, zodat er geen irriterende naadjes ontstaan. De TK5 zorgt voor een goede schok- en vochtabsorptie. De voet wordt optimaal beschermt door de verdikking onder de zool, over de tenen en rond de hiel. Geen vochtige voeten, en geen irriterende naden maakt de kans op blaren nihil, waardoor je nog meer kunt genieten van het wandelen.

 

 

FALKE TK5 in verschillende hoogtes

De FALKE TK5 is verkrijgbaar in een kuitlengte voor in de hoge wandelschoen en in een short uitvoering, deze komt tot net boven de enkel. De TK5 short is geschikt voor de lage wandelschoen. De TK5 is ook verkrijgbaar als invisible wandelsok. Extra siliconen draden aan de binnenkant voorkomen dat de sokken verschuiven en een extra gepolsterde lip bij de hak voorkomt wrijving en het ontstaan van blaren.

Filters

4 producten gevonden

 1. FALKE TK5 Wandelsok Heren 16242
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE TK5 Wandelsok Dames 1624
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE TK5 Short Wandelsok Heren 16461
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE TK5 Short Wandelsok Dames 16473
  Beschikbare kleuren

Filters

4 producten gevonden