Walkie

FALKE Walkie Wandelsokken 

De FALKE Walkie wandelsok is een sok die al jaren lang in de collectie van FALKE zit. De Walkie is verkrijgbaar in heren- en damesmaten. De FALKE Walkie is heel geschikt om te dragen tijdens lange wandeltochten of in de werkschoen

Lees meer
 

 

De Walkie is zacht en comfortabel

De FALKE Walkie heeft een badstofzool die loopt vanaf de hak tot over het teengedeelte. De badstofzool beschermt je voeten en bevordert het vocht opnemend vermogen. Ook het gebruik van Merinowol maakt dat je voeten warm en droog blijven. De Walkie was jaren geleden de eerste FALKE wandelsok met een rechter en linker voet. De bekende FALKE sok met de ingeweven L+R op het teenstukje. Deze anatomische vorm van de Walkie maakt dat de sok perfect om de voet past. Op deze manier ontstaan er geen irriterende randjes of naadjes waardoor u blaren zou kunnen op lopen.

 

Walkie light

De Walkie is ook verkrijgbaar in een dunnere kwaliteit, de FALKE Walkie light. Deze Walkie light is gemaakt van een fijner garen en meer geschikt voor de nauwsluitende schoen. De Walkie is voor veel mensen de opvolger van de eigen gebreide “Geitenwollen sok” maar dan wel in een zachtere, soepeler en hogere kwaliteit met een perfecte pasvorm. Ook als bedsok en als werksok is de FALKE Walkie zeer geliefd bij vele trouwe FALKE klanten. De Walkie is een FALKE sok die haar sporen binnen de FALKE familie zeker verdiend heeft.

Filters

2 producten gevonden

  1. FALKE Walkie Light Wandelsok 16486
    Beschikbare kleuren
  2. FALKE Walkie Wandelsok 16480
    Beschikbare kleuren

Filters

2 producten gevonden