Leggings

FALKE Leggings

Op VINQ.nl vind je diverse basis leggings van FALKE. Leggings zijn voor heel veel dames een onmisbaar item in hun kledingkast. De legging is tijdloos en niet meer weg te denken uit het modebeeld. FALKE leggings onderscheiden zich door hun perfecte kwaliteit en pasvorm. Vooral dames met lange benen zijn blij met de leggings van FALKE. Regelmatig hebben wij ook leuke fantasie leggings van FALKE in onze collectie. Naast de panty zonder voet heeft VINQ.nl ook diverse sport leggings van FALKE in haar collectie.

Lees meer
 

Waarom een legging

Een fashion legging wordt om diverse redenen gedragen. Bijvoorbeeld om een jurkje of een tuniekje te verlengen. Vooral in de zomer geeft dit een heel leuk pittig effect. Blote benen zijn niet voor iedereen een optie. Een legging met sneakers of een mooie pump staat dan ook superleuk. Ook voor dames met lange benen kan de legging een uitkomst zijn. De FALKE legging is extra lang door de Duitse maatvoering en omdat er geen voet aanzit heb je ook nog eens extra lengte.

FALKE sport leggings

Naast een FALKE legging voor onder een jurkje vind je op VINQ.nl ook leggings om te sporten. Super fijne leggings die je spieren ondersteunen, ventilerend en stabiliserend zijn. Daarnaast zijn er de FALKE leggings met een speciale functie. Namelijk een compressie legging en een anti- cellulitis legging. De compressie legging stimuleert de doorbloeding waardoor de benen minder snel vermoeid raken en sneller herstellen na het lopen. De anti- cellulitis legging voor dames geeft door een triple action systeem een verbeterende werking op cellulitis en heeft bovendien een afslankend effect op de benen.

 

Filters

7 producten gevonden

 1. FALKE Golden Hour Legging Dames 41158_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Softmerino Legging Dames_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE 9 maanden legging
  Beschikbare kleuren
 4. 4043876871288_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Legging Cotton Touch 40084
  Beschikbare kleuren
 6. test
  Beschikbare kleuren
 7. test
  Beschikbare kleuren

Filters

7 producten gevonden