Maillots

FALKE Maillots

FALKE Maillots zijn lekker warm onder je winterse outfit! De maillots zijn er in verschillende diktes en zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen.

Lees meer
 

Het grote verschil tussen een maillot en een dikke panty is de structuur van de maillot, deze is wat onregelmatiger en grover dan een dikke panty. De pasvorm van de FALKE maillot is perfect, geen “afzakkend broekje” of knellende boorden. In het herfst winter seizoen hebben we naast de basiscollectie van FALKE maillots ook hele leuke kleurrijke vrolijke en stoere maillots in de collectie.

Grote keuze in FALKE maillots

Naast de fantasie maillots kunnen we de FALKE maillots verdelen in drie groepen: - Wol/katoenmix - Katoen - Cotton touch - Sensuals Wol-Katoenmix De mix van merinowol en katoen is van een bijzonder zachte kwaliteit. Merinowol is zeer goed warmte isolerend. Deze materiaal combinatie maakt dat de maillot niet kriebelt of irriteert. Katoenen maillots Katoenen gebreide maillots bestaan voor 98% uit katoen. Hiervoor wordt hoogwaardige katoen gebruikt, dat wil zeggen dat de katoenen vezels die gebruikt worden lang zijn. Hoe langer de katoenen vezel die gebruikt wordt, hoe zachter en sterker het garen. Cotton Touch Deze maillots zijn een stuk dunner dan de bovenstaande maillots. Ze zijn vergelijkbaar met een dikke panty. Het grootste verschil met een panty is de grovere structuur. Een katoenen draad is namelijk niet glad zoals een kunstmatig vezel. Sensuals De FALKE sensuals zijn gemaakt van de beste materialen zoals Katoen en Cashmere. De fijnmazige structuur zorgt voor een bijzonder elegante look. Dit is beenmode van het hoogste niveau.

Goede pasvorm

Veel dames associëren het woord maillot met een trauma uit hun jeugd. Het trauma van een te klein geworden maillot, die halverwege het kruis bleef hangen. Steeds opnieuw moest de maillot omhoog gehesen worden totdat het uitgelubberde elastiek het begaf en de maillot helemaal op je knieën hing. Voor al deze dames geldt dat u na het dragen van een FALKE maillots afscheid kunt nemen van deze frustratie! FALKE hanteert een perfect maatsysteem. De maillots hebben een comfortabele tailleboord en de achterkant is iets verhoogd waardoor de maillot goed blijft zitten.

 

Filters

11 producten gevonden

 1. Falke Stars Baby Maillot 13534_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Active Warm Maillot Kinderen _1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Crawler Boy Maillot Kinderen
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Crawler Girl Mailot
  Beschikbare kleuren
 5. 4043876490441_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Softmerino Maillot Dames 48425
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Family Maillot Dames 48665
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Babymaillot Fantasie 13788
  Beschikbare kleuren
 9. test
  Beschikbare kleuren
 10. test
  Beschikbare kleuren
 11. test
  Beschikbare kleuren

Filters

11 producten gevonden