Grote Maten

Grote Maten Ondergoed & Homewear

Speciaal voor mannen met een grotere maat heeft Mey het perfecte ondergoed & Homewear. De keuze in slips, boxers, shirts en hemden is groot bij Mey. Wil je een shirt met een hoog boordje of juist een lage V-hals een boxer of een slip, bekijk dan onze volledige collectie.

 

Ook het Dry Cotton programma, het meest innovatieve ondergoed van Mey op het gebied van temperstuurbeheersing en vochtopnemend vermogen, is verkrijgbaar tot en met maat 14 (6XL) Succes en stijl zit vaak in de details. Ook als je een grote maat hebt wil je er perfect uitzien. Draag je een mooi pak dan wil je daar de juiste boxer het perfecte shirt onder. Je wilt dat een hemd of een boxer ook in een grote maat lekker en comfortabel zit. Het is niet alleen een kwestie van groot genoeg, het gaat om een perfecte pasvorm. Of zoals de slogan van Mey zegt; ‘Meer stof voor een goed gevoel’.

De ideale materiaalmix op je huid

Het herenondergoed in grote maten bestaat uit diverse basics uit de Casual Cotton serie van Mey, waaronder boxers, slips, hemden en T-shirts tot en met maat 6XL. Deze serie bestaat voor 98% tot 100% uit Pima Katoen. De vezels van deze Peruaanse katoensoort zijn bijzonder lang waardoor de kwaliteit zachter, sterker en duurzamer is. Ook het bekende Mey ERONDERHEMD en de ademende t-shirts, slips en boxers uit de functionele DRY COTTON serie zijn verkrijgbaar tot en met maat 6XL. Dankzij de innovatieve Coolmax vezels zorgt deze serie voor een perfect huidklimaat.

Homewear

Op Vinq.nl vind je ook homewear en nachtkleding in grote maten met een uitzonderlijk draagcomfort. Shirts en bijpassende korte of lange homewearbroeken met een perfecte pasvorm. Heerlijk om thuis in te relaxen. De shirts en broeken zijn gemaakt van een zeer prettige hoogwaardige katoenkwaliteit zoals we dat gewend zijn van Mey. Comfort, kwaliteit en pasvorm zijn absoluut gewaarborgd wanneer je kiest voor Mey homewear.

 

Filters

12 producten gevonden

 1. Mey Loungeshirt Lange Mouw 61540
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Loungeshirt Korte Mouw 61530
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Lange Loungebroek met klein ruitje Heren 61160
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Korte Loungebroek met klein ruitje Heren 61150
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Mouwloos Shirt Casual Cotton Heren 49037
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Boxer Casual Cotton Heren 49028
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Shirt laag boordje Casual Cotton Heren 49002
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Hemd Casual Cotton Heren 49000
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Lange Loungebroek met Steekzakken 24660
  Beschikbare kleuren
 10. Mey Korte Loungebroek met Steekzakken 24650
  Beschikbare kleuren
 11. Mey Slip Cotton Heren 49012
  Beschikbare kleuren
 12. Mey Eronderhemd V-Hals Dry Cotton Heren 46038
  Beschikbare kleuren

Filters

12 producten gevonden