Sigg

merk Sigg

Tijdens het wandelen, onderweg of op je werk, neem je eigen eten en drinken mee! Op VINQ.nl vind je nu drinkflessen, thermosflessen en food boxen van SIGG. Zwitserse precisie voor een perfect en jarenlang gebruikersplezier. Geen lekkende flessen, koude koffie of een platte boterham meer!

Filters

23 producten gevonden

Filters

23 producten gevonden

De drinkflessen, thermosflessen en Food Jars worden met zorg en precisie gemaakt. De hoogstaande kwaliteit van de drinkflessen en de optimale thermische werking van de thermosflessen kent een lange geschiedenis.

Het merk SIGG

SIGG is een van oorsprong Zwitsers bedrijf met een lange geschiedenis in het maken van kwalitatieve hoogwaardige producten. Het bedrijf zet zich in om de impact op het milieu te verminderen . De fabriek in Zwitserland maakt gebruik van 55% hernieuwbare energie en produceert haar producten met een minimum aan restafval.  99% van het afval is ook nog eens recyclebaar. Het bedrijf SIGG begon in 1908 met Ferdinand Sigg en groeide uit tot een grote leverancier van huishoudelijke producten als, pannen, bestel, keukengerei en onder andere de bedfles of te wel de kruik. De bedfles is de voorloper geweest van de originele SIGG drinkfles. De bedfles uit de jaren 60 stond model voor de Traveller Bottle die rond 1990 uitgroeide tot de drinkfles die nog steeds favoriet is, namelijk de Traveller alluminium drinkfles.

SIGG aluminium drinkflessen

Het aluminium wordt in de bekende iconische vorm geperst, een precisiewerk dat geheel computergestuurd verloopt. De binnenkant wordt voorzien van een Eco-Care liner die contact tussen de inhoud en het aluminium voorkomt. De buitenkant wordt gekleurd in trendy of basic kleurtje. De dop (die niet lekt) wordt toegevoegd en tot slot vindt de handmatige kwaliteitscontrole plaats. Zodat de klant een absoluut kwaliteitsproduct gaat aanschaffen. Een fles die tegen een stootje kan en die licht en makkelijk te hanteren is onderweg. Geschikt voor wandelen, fietsen en voor onderweg of op je werk..

SIGG Thermosflessen

SIGG maakt voor hun roestvrijstalen thermos drinkflessen gebruik van 18/8 staal (AISI 304, SUS 304). Roestvrij staal 18/8 is bestand tegen verschillende atmosferische omgevingen en vloeistoffen. De thermoflessen bestaan uit twee cilinders, waarbij de één in de ander is geplaatst en ze bij de hals samenkomen. In de ruimte tussen de twee cilinders bevindt zich een vacuüm. Alle vacuüm flessen hebben een zirkonium steen om de laatste restjes lucht eruit te halen en zo een absoluut vacuüm en de best mogelijke isolatie mogelijk te garanderen. Met een SIGG Thermosfles heb je urenlang lekker warm of heerlijk fris drinken.

SIGG FOOD Jars & Lunchboxen

De Food Jars en lunchboxen van SIGG worden met zorg gemaakt. De lichtgewicht aluminium lunchbox is voorzien van een magnetronbestendige inzetstuk. De thermos lunchbox of te wel Food Jar is gemaakt van roestvrijstaal en is verkrijgbaar in verschillende maten. Perfect voor een salade, een soepje of een warme maaltijd. Alle producten van SIGG zijn allemaal BPA-vrij, zonder giftige stoffen en zonder bijsmaak! Geschikt voor een maaltijd of snack tijdens het wandelen of voor onderweg in de trein of bus. Uiteraard ook heel fijn om mee te nemen naar je werk!